Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem byla svědky jak revizor v tramvaji fotí člověka co seděl měl batoh a na něm rohlík zabalen v obalu a kousl si do něj.Revizor přistoupil a on mu ukázal lístek ,ale revizor chtěl občanku za to,že jedl v tramvaji.Foto pořídil soukromím telefonem a nezeptal se zda ten člověk v dnešní29 stupních nemá cukrovku že jí.Ten člověk si jen kousnul a dával si jídlo do batohu,ale revizor mu napařil 700kč za jídlo a chtěl na něj zavolat policiji.Byla jsem svedkěm a nestačila se divit,jelikož třeba beru léky a musím pravidelně jíst .Jaká jsou práva a jak se ted zachovat.
To snad ani není možné. Kdyby to nepsala Martina a někdo to vyprávěl, tak si myslím, že si dělá srandičky. Třeba si revizor potřeboval přivydělat. :D Martino, chtělo by to poslat na magistrát email a zeptat se. To by člověk nesměl sníst ani třeba jablko a nebo děcko sušenku. Neříkám, kdyby se choval nevhodně a cákal třeba pití po lidech a nebo si otíral mastné ruce o souseda, to by mě také vadilo. Ale tohle je normální buzerace. Hezký večer!
Ano je to buzerace a stalo se to známému.Jak někdo může foti a dokázat,že zrovna tramvaj nejela a pokud je mi zle ,tak přece kousnutí nemůže nic udělat.Chtěl zavolat i policiji,jelikož máme známe na kriminálce,tak ihned jsem tam volala a pokud to půjde podá trestní oznámení.Samozřejmě,že se třeba nesmí jíst v tramvaji ,ale zabalené jídlo a ještě,kteréschovával a když se mu řeklo,že jak si dovoluje fotit,bylo nám řečeno,že od právnika to maj povolené,ale to by nesměl mít soukromí telefon.No celá tramvaj na něj hleděla a to ,že tam byl bezdomovec bez lístku ho vůbec nezajímalo.
Tak jsem hledal...
cestující nesmí...nastupovat do vozidla...jidlo...znečistit...
Takže jíst může, ale uvidíme, co napíše dopravní podnik Olomouc.
Děkuji Milane jste zlatíčko,ale nejde mi to otevřít můžete mi jen stručně napsat jak je to s tím jídlem.Děkuji
Já vím,ale mě to nejde.Skáknu k sousedům se na to juknout.Mě se to neotvírá.
doplněno 01.09.09 21:04:U sousedů mi to šlo a je jasné ,že nic neporušil.Půjde to do novin a pokud se to povede i do TV.
to je dobrý Martinko, vi si klidně skáknete k sousedům stáhnout soubor?
máte skvělé sousedy. Vy jste od Olomouca?
Ano jsem ted kousek od Šternberka a bydlím v lese a balada a je nás tu asi 20 rodin co bydlíme v lese i přes zimu.
Přispěju také s troškou do diskuze.Cestující nesmí zejménamimo jiné)
k) Vnášet do vozidla nebalené potraviny a nápoje nebo je ve vozidle konzumovat
Martino, postupovat podle přepravního řádu. Co když v přepravním řádu stojí, že:...
O jaké město šlo?
Olomouc,ale pokud mám jídlo zabalené a jen si kousnu a mám jízdenku a nedělám bordel,tak je to šikana.Co ,tak děcka co jí v tramvaji Ti ,také dostanou za to,že pijí a matka je v tramvaji krmí a co určitá národnost co kolem sebe dělá bordel a bezdomovci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.