Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deprese?

Od: nevim* odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer
Co mám dělat dolehaji na mně deprese
A myšlenka zabít se
Začal jsem více jíst sladkosti a nezdravé jídla předtím jsem jedl zdravě
Nemám žádnou slečnu kvůli tomu jaký mám nároky aby se oblékála slušně tzv společenské šaty a žádný sex před svatbou
Nejsem věřící
Jenom co Mně baví je studovat
Sám sebe jsem začal poškozovat
Kde se mužů léčit
P.s. Pokusy o sebevraždu skončili neúspěšně možna život má se mnou jiné plány ale nevím jaké

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

3x

S tímhle dost rychle dobrého psychiatra.

hodnocení

2x

Vyhledejte odbornou pomoc - psycholog, psychiatr.

jarkaa
hodnocení

2x

má rada zní:

udělej si čas a navštiv nějaký hospic aneb stačí ARO či IKEM,tam uvidíš spousty dětí+mladých co by rádi žili a přešli by tě myšlenky na takové řeči. Chybí ti těžká práce,tělo chce unavit aby mozek neměl čas myslet na blbosti.

pohanka*

Také se přidám a doporučím přihlásit se v nějaké nemocnici na pozici ,,dobrovolníka,,. Na stránkách nemocnic najdete podrobné informace.

Přestanete se nimrat v sobě, uvidíte lidi, které nemoc opravdu skrouhla. Tím, že jim budete po psychické stránce pomáhat /ale i třeba podpora na vycházce/ pomůžete vlastně i sobě. Dokud to nezkusíte, nevíte o čem je řeč. Potom budete na svůj život nahlížet úplně jinak, budete si vážit, že jste zdravý, máte oči, sluch, že nemáte nemoc motýlých křídel, máte ruce, nohy, nemáte rakovinu atd..

hodnocení

1x

Pokud Vás baví studovat, tak to ještě není pravá deprese. Při ní člověka nebaví nic.

Pokud bydlíte v Praze nebo v okolí, na Žižkově existuje zařízení, které se jmenuje RIAPS, jsou tam psychologové, je možné tam přijít bez objednání a slouží právě k tomu, aby tam lidi, co mají takovýhle stavy, zašli, promluvili si s odborníkem a našli smysl života. Někdy předepíše i nějaké léky, na pár týdnů nebo měsíců. Jestli podobná zařízení existují i v jiných (krajských) městech, to nevím, ale to asi zvládnete najít.

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím. Je dobrým začátkem, že si uvědomujete, že máte problém a zároveň máte snahu ho řešit.
Forma poradny není dostatečná k tomu Vám kvalitně pomoci - to lze jen přímým rozhovorem s kvalitním krizovým interventem (psychiatrem, psychologem, ale může pomoci i dobrý přítel...)
Přesto - pokuste se tady popsat, co Vás trápí konkrétně... To že nemáte vztah? Jaká by měla Vaše dívka být (nevěřím, že úprava a zdrženlivost jsou jediným Vašim kritériem)? Co dalšího Vám dělá starosti? Kolik je Vám let?...
... i psaní je jistou formou terapie... M

radarbrdy*
hodnocení

0x

Posílám antidepresivní obrázek.

thelocal.se/...

takjan*

Ten asi moc nepomůže

ht*
hodnocení

0x

ano,jsou to deprese.Člověk jí nezdravě, když má tělo zvýšenou potřebu energie,tedy při stresu.Sebepoškozování, proč?Kolik máš titulů?Psychiatra vyhledej,odddělení mají snad v každé nemocnici, poliklinice snad také.Musíš souhlasit s léčbou,na oddělení, ambulantně asi ne,jsi v akutní fázi.

Proč musíí slečna chodit jen ve společenských šatech, máš na to abys jí je pořídil?Jaké máš příjmy?Bez peněz to bude asi těžké po někom toto chtít.A co rodiče?matka chodí ve společenském?Mají dobrá zaměstnání?

nevim*
hodnocení

Teď maturuju až příští rok jdu

nevim*
hodnocení

Dneska jsem tam byl u psychiatra a předtím se na ty zranění koukly v nemocnici stejně mám zničení život
Rodina se mnou nemluví a předtím mi nadávaly že je pomlouvám u sousedu když sem nikoho nepomlouval
Oni si stejně neměly rádi sousedi já sem normálně mluvil se sousedama
Kde je chyba? Co jsem rodině provedl to nevím
Nikoho stejně nemám
Zítra musím zase zkusit zase běhat a pročistit si hlavu a přestat myslet na jídlo
Poraďte co mám ještě na tu depresi jak ji překonat
Mám z ty depky náběh na cukrovku
miklous*
Aha, takže Vás trápí nejvíc samota. Ta je (obzvlášť ta nedobrovolná) velmi skličující. Dále Vám jistě dělá starost maturita... Je báječné je, že chodíte běhat. To je další krok správným směrem... Evidentně nemáte rád konflikty - to je hezká vlastnost. Co přátelé? M

Mě tedy z toho vychází, že psychycky nemocná je vaše rodina, vy potřebujete jen pár sezení s psychiatrem a bude to dobrý. Na rodinu se vykašlete, občas se to prostě nepovede a je potřeba koukat dopředu, ne dozadu.

Náběh na cukrovku se dá zvrátit, je potřeba se víc hýbat.

Důležité je chtít se z toho vymotat a věřte mi, že to jde.

pt®
hodnocení

0x

Tak svůj podíl má nedostatek denního světla a sluníčka a počasí vůbec. Je dobře, že si jdete ven zaběhat, to je potřeba být na čerstvém vzduchu. Já dostala radu, všude vyměnit žárovky za silnější a svítit, alespoň přes zimu a má to něco do sebe. Myslím si, že z jara to přejde. Ještě by to chtělo scházet se s přáteli a se spolužáky, prostě být mezi vrstevníky, popovídat si, zavzpomínat a přijdete na jiné myšlenky. To bude zase v pořádku. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]