Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše první pusa?

Od: marta000 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,mam tady jednu poněkud zvláštní otázku.. Bude mi 16 let,jsem holka a ještě jsem se nelibala. Na tuhle dobu zvláštní,vidte? Přijď si uz celkem trapne,snad každý koho znám to zkusil uz tak v páté třídě:D mam i priletitosti,dokonce jsme k sobě s jedním klukem měli blízko,ale ja jsem to nakonec nechala byt,protože jsem se bála právě toho prvního polibku.. Jsem asi divná,ale strasne se bojím ze eco zkazim, a ze to bude proste trapas! Mate nějaké rady? Jak byl vas první polibek.byl to tedy trapas,nebo to šlo normálně? Ja se svou tremou určitě zazmatkuji a celé to pohnojim :D diky za odpovědi! :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

2x

na tuto dobu to právě není zvláštní,vzhledem k neustálému kontaktu skrz FB...

---

...ničeho se neboj,potěším,tě: bude to trapas,určitě neco zkazíš,ale bude to nádherný,a nikdy na to nezapomeneš

(kdo nic nedělá,nic nezkazí)

ria*

U mě to bylo asi až v 17-ti, trochu posilnění alkoholem s klukem co přijel z cizího města za známým :D.. byl to supr kluk, hezký, milý, hodiny až do rána jsme si povídali a pak ten polibek.., dala jsem mu číslo a ráno zjistila, že jsem ztratila telefon :D.. Ale polibek - nejdřív tak trochu moc rychlý, zbrklý, moc jazyku, pak už jen rty, to bylo lepší a nakonec jsme se "skloubili" .. :D i když to není zrovna historka od slušné slečny, tak na to ráda vzpomínám.. :)

p107

Hezky řečeno, lidé v tomhle věku teď často mají nervy jen s protějškem vyjít ven, jelikož se všemi komunikují více na síti než na lavičce na hřišti a pak se bojí, jak takový mezilidský kontakt vůbec dopadne a raději se mu často vyhýbají, to mohu potvrdit. (to jen hole kostatuji, nic proti Marte a jejímu dotazu!:)

marta000
hodnocení

Musím s vami souhlasit,většina dnešní generace komunikuje především pres sociální sítě,ja ale nejsem ten typ:) facebook mám,ostatní sociální sice taky,ale není nad to si pokecat osobně, mam to tak radši:) právě proto nechápu,proč se tak bojím.

hodnocení

1x

Není kam spěchat, a tím méně jenom proto, že "všichni okolo už to mají za sebou". Až to přijde, přijde to samo a spontánně, nebudete muset nic plánovat, o ničem přemýšlet ani se do ničeho nutit. Já si počkal skoro do třiceti a to silnější a krásnější zázžitek to byl.

p013
hodnocení

0x

Ono to někdo málokdy řeší někdo tak, jak se to řeší v Bravíčku. Prostě se k němu přitulíš, a děláš to co je ti přirozené a co je ti příjemné a uvidíš jak to dopadne. Rozhodně bych to nijak nehrotil, neplánoval a netrénoval, pak se budeš cítit nejlíp a pusa bude nejlepší. A pokud by se něco tomu šťastlivci nelíbilo a není to trouba a má tě rád nebo se mu líbíš, uplně normálně se ho pak můžeš zeptat (třeba nenápadně, pokud se stydíš) a dojdete sami k tomu, co je třeba zlepšit a dovedete to k dokonalosti :o)

Abych jen tak neplácal, a taky se svěřil, moje první líbání bylo s kamarádkou při flašce o pusy na školním výletě, ale to jsem musel notně dolovat z hlavy. S první přítelkyní to pak bylo super, taky jsem absolutně nevěděl co čekat, zkusil jsem techniku popsanou výše - prostě to neřešit - a ono to dopadlo výborně.

Tak hodně štěstí a odvahy se do toho brzy pustit, ono i když by se nepovedlo, je to jako se vším - nejlíp se člověk naučí tréningem, ne dumáním, jak to udělat správně :)

Ať se daří,

P., Brno

mecik*
hodnocení

0x

Děvče, děvče, ty se na to líbání vypravuješ, jako na nějaký maraton. Ale vážně. Až přijde ta chvíle a ona přijde, tak myslím nebudeš chtít o tomhle ani přemýšlet. Najednou bude čumáček na čumáčku a naopak nebudou chtít od sebe.Věř, je to krásné a přijde to , netrap se tím, že máš zmeškáno.Co od kamarádek slyšíš , bývají často vysněné představy a nebo chtějí, aby se v očích kamarádek zazářily. Když já jsem prvně políbil děvče, byl to pro mne takový zážitek, že ještě ted cítím to brnění v kolenou a to budu brzy slavit od této chvíle půl století. Krásné vánoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]