Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problémek :D Jdu s holkou po 2x ven.. poprvé jsme se jen procházeli ale teď máme v plánu jít zase ale nevím kam.. nechci se s ní zase procházet po venku když je taková zima :D
Problém je ten, že teď před Vánoci už nemám skoro žádné finance, jinak bych ji pozval do čajovny nebo tak něco.
Co mám dělat? Děkuji za rozumné odpovědi..
Nevím kolik let máte, ale co takhle malou brigádu. Šance, že vztah bude zdárně pokračovat a rozvíjet se, je velmi malá. Chlape, když nemáte peníze ani na malé pohoštění, tak si opravdu myslíte, že u dívky získáte nějaký obdiv? Každá žena kouká na zabezpečení pro sebe a rodinu, to je dáno v podvědomí, v genech. Pokud je to momentální špatná fin. situace, tak si půjčte v rodině, u kamárádů. A příště šetřete, mějte nějaké korunky dané zvlášť jako rezervu.
Dobrý den, sice nebudete před slečnou vypadat jako boháč, ale můžete ji vzít klidně do lepší restaurace a oba si objednáte sklenici čisté vody z kohoutku. Prý je zdarma a musí ji donést, tak to vyzkoušíte - a budete pomalu upíjet a klábosit.
Pohledu personálu si nevšímejte nebo půjdete zase jinam. Zdarma je i čítárna v knihovně, ale tam se nesmí mluvit hlasitě. Potom už snad jen čekárna na nádraží a ten kostel. Ovšem, v kostele teplo nebude. Zdravím!
Rozumná odpověd? Jak tady už padlo, do postele, to je rozumná odpověd s pozice chladu a financí, jestli je to rozumné ale s pozice věku , případných následků, to nemohu posoudit.
Omlouvám se, pro neznalost jsem doporučoval postel. Na tu máte času dost.Za těchto okolností by se snad doma nikdo nezbláznil, kdyby jsi i doma řekl to co nám a mohli by jste posedět u vás v děcáčku a prohlížet třeba sbírku motýlů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.