Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám příbuzné

Od: petrkubik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Hledám další potomky mého dědečka pana Miroslava Kubíka narozeného 14.8.1933 v Praze 2.

Velkou část života měl údajně žít v obci Štefultov -Slovenská Republika.

Předem děkuji Petr Kubík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Začal bych v tom Štefultově. Je to součást Banskej Štiavnice.
Napsal bych na místní obecní úřad a požádal, aby moji adresu (případně i přiložený dopis ) odevzdali někomu se jménem Kubík. Dá se telefonicky vysvětlit a požádat o spolupráci.
Další možnost je kontaktovat místní farnost, církev pozná svoje ovečky, mohla by také někoho kontaktovat. stefultov@fara.sk
Tel. +421045/69 218 68
Mobil: +421905 281 015
Další možnost: v B.Š. je hodně hřbitovů. Zkuste kontaktovat jejich správce, většinou mají přehled pohřbených a kontakty na pozůstalé.
Také je možnost napsat na místní poštu, kontaktovat vedoucí, nebo poštovní doručovatelku, oni znají své lidi.
Pošta Štefultov 96901 Banská Štiavnica 1
Dalo by se také kontaktovat místní školu, ta má záznamy o žácích. Dále třeba spolky hasičů, rybářů...
Zapojte představivost, zkuste.
Našel jsem jméno
Miroslav Kubík
Vysoká 15, 969 01 Vysoká
To je blízko
doplněno 20.12.15 01:54: Ten M.Kubík ze Štefultova má mobil +421 918 594 753
A dejte vědět, jak to dopadlo...
doplněno 20.12.15 02:02: Někdo z nich by ho mohl poznat
Hledám příbuzné
petrkubik
Zdravím.Mé pátrání je zatím bez úspěchu.Dozvěděl jsem se ale můj děda měl zemřít v roce 1975.Nevím ale kde.Každopádně děkuji všem za pomoc.Pan M.Kubík z Vysoké nekomunikuje.Budu pátrat dál...

buss
hodnocení

0x

Možná se zde někdo ozve. Ale nelze dát běžný inzerát. Pokud máte, osvědčíte právní zájem, lze vyhledat v evidenci obyvatel, zkuste napsat na obec. Už jste zadal do vyhledávače, třeba jen Kubík? Guglem, na zoznam.sk. Také jsem hledal lidi, z období války i na SK, pak co mi vyběhlo jsem prostě oslovoval. A kupodivuu rodiny našel.

bekycek*
hodnocení

0x

Zkuste na netu stránky Chybíš mi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]