Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Pán si dnes večer ode mne vybral zboží , které by ještě rád do Vánoc. mám platby předem a platba se připíše nejdříve v pondělí a teď řeším dilema , zda to zaslat zítra, aby měla pošta více času na zpracování , ale bez platby na účtě , nebo vyčkat do pondělí , ale zase je zde riziko , že to již nedojde zákazíkovi. Bude to balík Do ruky , takže by to mělo být rychleji doručené než normální balíky.
Otázka zní, zda existuje něco ,že bych případně kdyby platba v pondělí nepřišla mohl balík zablokovat v doručení? a případně odblokovat až po připsání platby?
Mockrát děkuji za rady.
Neposílal bych, dokud nejsou peníze na účtu. Balík do ruky je obvykle doručen druhý den, teď bych počítal maximálně s jednodenním zpožděním. Zablokovat nic nejde. Můžeš udělat výjimku a poslat na dobírku, ale v případě, že do vánoc nedojde, riskuješ ztrátu poštovného.
odeslání v pondělí je ještě dost s rezervou pro doručení do Vánoc. Rozum do hrsti
posílám často, 98% dorazí do druhého dne, pravda, že ty 2% mě vždycky překvapí... a to bylo i okresní město a prostě se někde ztratil a za 3 dny teprve vyplaval na doručování. Může se stát... ale to není chyba odesílatele, spíš příjemce, že měl být rychlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.