Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslání balíku bez platby na účtě

Od: kalamar odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám dotaz. Pán si dnes večer ode mne vybral zboží , které by ještě rád do Vánoc. mám platby předem a platba se připíše nejdříve v pondělí a teď řeším dilema , zda to zaslat zítra, aby měla pošta více času na zpracování , ale bez platby na účtě , nebo vyčkat do pondělí , ale zase je zde riziko , že to již nedojde zákazíkovi. Bude to balík Do ruky , takže by to mělo být rychleji doručené než normální balíky.

Otázka zní, zda existuje něco ,že bych případně kdyby platba v pondělí nepřišla mohl balík zablokovat v doručení? a případně odblokovat až po připsání platby?

Mockrát děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
za kolik to je? at vam pan posle z banky potvrzeni o zadani platby.
jinak tento tyden poslany balik v utery dorucen v patek. do druheho dne je nyni velka vyjimka.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neposílal bych, dokud nejsou peníze na účtu. Balík do ruky je obvykle doručen druhý den, teď bych počítal maximálně s jednodenním zpožděním. Zablokovat nic nejde. Můžeš udělat výjimku a poslat na dobírku, ale v případě, že do vánoc nedojde, riskuješ ztrátu poštovného.

hahanaj*

posílala jsem tento týden balík do ruky samozřejmě si připlatila a šel 3 -slovy tři dny ,takže bych nespoléhala, že dojde do druhého dne

ale neunáhlujte se ,neposílejte dříve než dorazí peníze

hodnocení

0x

odeslání v pondělí je ještě dost s rezervou pro doručení do Vánoc. Rozum do hrsti :)

doplněno 18.12.15 22:15:

posílám často, 98% dorazí do druhého dne, pravda, že ty 2% mě vždycky překvapí... a to bylo i okresní město a prostě se někde ztratil a za 3 dny teprve vyplaval na doručování. Může se stát... ale to není chyba odesílatele, spíš příjemce, že měl být rychlejší. :)

buss
hodnocení

0x

Balík do ruky poslaný včera před polednem přišel dnes do vesnice u Kladerub n/L, 260 km.

hodnocení

0x
Pro obchodní balík pošta garantuje do druhého dne.
mot
slibem nezarmoutis…

hodnocení

0x

Zdravím, počkala bych na připsání platby na účet,pak využít služby české pošty EMS - doručení do druhého dne, trochu dražší poštovné...vloni jsem využila těsně před vánoci. Z Moravy do Ústí nad Labem opravdu druhý den i v předvánočním čase.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]