Dobry den, Jel jsem dnes kolem 16:35 z můstku, stanice B a co se nestalo, nastoupím do vozu a najednou se ozve ať opustime vuz a pokracujem dale do zastavky a mame zachovat klid. Vsichni vystoupili, vuz odjel. Za pul minuty prijel dalsi, do nej jsme normalne nastoupili a pokracovali v jizde. Moje otazka je, jestli je tu treba nejaky zamestnanec nebo nekdo kdo ma s necim podobne zkusenosti, jaky je duvod.. Cviceni nebo? Na opacne strane zrovna odjizdelo metro a vse bylo v poradku, zadni policiste nic. Diky
Dobrý den, v metru jsem to nezažil, ale v tramvaji je tato "evakuace" běžnější.
Hlášení: "Prosím, vystupte. Tato souprava pokračuje do vozovny." Předpokládám, že to není libůstka řidiče, ale má pro to vážný důvod a udělá to třeba až po konzultaci s dispečerem (v tom metru určitě). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.