Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se svézt na motorce

Od: verunkaa* odpovědí: 18 změna:

Rada bych se svezla na motorce, tudiz kde by se dal najit, ne jen tak ledajaky motorkar?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cl
hodnocení

3x

Na motorkari.cz ale budou chtít vidět k.zy

tomas11*

cl-hm trefné i vtipné*palec*

verunkaa*
hodnocení

Hmm, tak to se tedy holt nesvezu, jen me to proste zajimalo.

Na tohle pozor! Nesedla bych si na motorku s někým, koho neznám a kdo nevím jak jezdí! Vlastně to je důvod, proč mám vlastní řidičák a ještě nikdy jsem se neodvážila nikoho svézt.. Moc velká zodpovědnost.
doplněno 17.12.15 22:26: Říkáš, že nejsi sebevrah a přitom se ptáš, kdo by tě svezl na anonymním diskusním fóru.. To se vylučuje.
verunkaa*
hodnocení

No prave, nejsem sebevrah, proto se mi to jeste nepodarilo, kdyz pominu silence a sexualni loudili, tak je tady ta treti skupina, ktera proste nikoho nevozi kvuli zodpovednosti. A co udelat vyjimku?

verunkaa*
hodnocení

No, to co pises, zni celkem rozumne, ale preci bych si hned k nemu nesedla na moto, nejdriv bych to trochu okoukla.

buss
hodnocení

0x

Najít kdoo? Asi kdo tě povozí, že ano. Dej si verun si inzerááát! Samo jich jezdííí. Mně motorky netáhly, měl jsem jen Stadiona...

uska*
hodnocení

0x

Já mám nápad. Udělej si řidičák na motorku. Už v autoškole se povozíš a jak si vyděláš, tak si jí kup.

hodnocení

0x
Motorkáři jsou i tady. Odkud jsi?
I když v Čechách na motorce není nic daleko ;)
verunkaa*
hodnocení

I tady a to je jako kde presne?

Tady jako na Poraďte, jinak fyzicky Litoměřicko

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vzdej to. Uvědom si, že pokud by se někdo takový našel, tak se bude chtít předvádět. V tom okamžiku narůstá riziko geometrickou řadou a z tebe se stává potenciální dárce orgánů.

hodnocení

0x

Já bych tě mohl svézt,ale jen na pionýru.Nemusíš mít strach z rychlosti.Těch 40 km/hod není sice mnoho,ale fouká to taky slušně... :)

verunkaa*
hodnocení

Me by pionyr nevadil, lepsi nez nic a ja bych se tedy chtela spis kochat.

hodnocení

0x

Motorkari jsou i na Moravě. Ale nenapsala jsi na jaké motorce by to mělo být. Někdo považuje za motorku chopera, jiný nějaký to enduro a další jen supersport. Tedy není motorka jako motorka a není svezení jako svezení. Jeden jede "kochačku" a druhý svižné tempo. Já kochačku nejezdím, to můžu jít rovnou pěšky.

Ale opravdu zvaž, zda bys sedla za neznámého bikera.

verunkaa*
hodnocení

Tak za uplne neznameho bikera bych asi opravdu nesedla, a ja jsem spis pres tu kochacku, libil by se mi choper.

asd1
hodnocení

0x

Asi buď vlastní řidičák a pak třeba "vyšší škola" od profíka co si tím přivydělá. Mašina by šla i půjčovat.

Nebo závodník na okruhu co tě povozí. Spíš někdo starší kdo má naježděno + nezblbne kvůli babě a nebude se předvádět až moc. Určitě by byla možnost domluvit půjčit hadry, navíc na okruhu pokud tě vyklopí tak je velká pravděpodobnost že to přežiješ.

Svézt se s někým neznámým je o hubu. Snaha předvést ti "co mašina dovede" je pravděpodobná a pokud to není profík tak to snadno přežene...

figurek*
hodnocení

0x

No. Nepochybně časem najdeš někoho kdo tě sveze a pak dostaneš nabídku sednout si za řidítka.

V tom případě ti dobře radím : Něž si sedneš za řídítka rychlé motorky, nauč se jezdit na mopedu anebo na nějakém tom čínském skůtru.

Motorka vystartuje, ty se splašíš, zpanikaříš a letíš. Tak jako naše mladá. Uměla jezdit tak leda na kole a její kluk ji posadil na čtyřválcovou Hondu. Naštěstí vletěla do škarpy ještě při dost nízké rychlosti a nic moc se nestalo ani motorce, ani naší mladé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]