Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel bez pozadí

Od: zadnejzadek odpovědí: 14 změna:

Zdravím,

přítel nemá žádný zadek. Má záda pak nohy a zadek nikde.

Tak mě napadlo jestli je nějaká možnost jak ten zadek spravit nebo aby nějakej měl?

Váží 78kg
Výška: 186cm
Věk: 18 let

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

4x

Děvče, pro vážný vztah NENÍ zadek potřeba. Co MUSÍ mít pro vážný vztah je ŘP sk. B. Probíralo se to tady v jiném vláknu.

zadkyzadek
hodnocení

Ja si tedy nemyslím že je nutný mít řidičák. Samozřejmě je to výhodou nikoliv povinností. Osoba jenž tamten příspěvek psala bude typu že sama nic neudělá takže tak :)

Co se týče mého příspěvku ptala jsem se proto, že se mě přítel neustle táže jestli mi to vadí či ne tak pro jeho uspokojení mě zajímá jesli se ještě zakulatí nebo ne. Jsem ráda že jsem některé jedince pobavila :D

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, říká se, že v popředí je takový šroubek, který se nesmí vyšroubovat.

Když se vyšroubuje, tak p*del upadne. No, nyní vážněji. Tělo se ještě vyvíjí a tak je možné, že se Váš přítel ještě zakulatí (ve stáří určitě, ale to už zřejmě nebude Vaším přítelem). Berte ho tak, jak narostl nebo si musíte najít p*delatějšího. Zdravím!

laso
hodnocení

2x

No nemá zadek, hlavně jestli má předek, né?*smich*

hodnocení

2x

Asi jediná možnost je, smířit se s tím, že je Váš přítel takový jaký je a mít ho ráda i bez zadku. Nezoufejte, horší by bylo, kdyby neměl žádný rozum. S přibývajícím věkem mu třeba povyroste i to pozadí.:)

hodnocení

2x

Jezuskote, mně se to moc líbí. Takový ten ženský zadek, prostě pěkně kulaté půlky až bůhvíkam, to mě na chlapech snad jako jedna z mála věcí (spolu se obezitou, špínou, zápachem a hrubým chováním) děsně odpuzují.

jenda2*
hodnocení

0x

Zřejmě to bude počítačový typ, sedí na zadku a sport mu je cizí. Dopuručovat posilovnu a vykonávání těžkých dřepů je asi zbytečné...

zadnyzadek
hodnocení

Tak teď jste to trefil úplně přesně :D Ale říká že posiloval než jsme se poznali. Jsme spolu 10 měsíců.

jenda2*

Já dříve posiloval ale to jen pro info. Celé dřepy (až dolů) se 160 kg činkou 8 opakování, 3x po sobě. Pak předkopávání

165 kg, 10 opakování, 4 x po sobě.

Dřina jako blázen ale obvod stehen 79 cm. Ale to je pro normální život o ničem.

musculus.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

a ted si vemte, kdyby mu nestal, zajimal by vas jeste zadek? :)

doplněno 17.12.15 20:30:

@dabel a za par let nakyne a bude mit prdele dve :)

hodnocení

0x
Leda plastická operace mu ho nafoukne *smich*
tomas11*

No do prdky , už dlouho jsem se tolik nenasmál .*smich**ua**smich* málem jsem si crbnul .

hodnocení

0x

Má záda pak nohy a zadek nikde... by mě teda zajímalo na čem sedí *haha*

...je nějaká možnost jak ten zadek spravit... Jasně, chce si ho to trochu vykrmit, je to na Vás

doplněno 18.12.15 11:09:

Jak píšou ostatní rádci. U 99% populace se efekt nakonec dostaví. Jen je to běh na dlouhou trať a mnohdy se to projeví až v době, kdy už je to tak nějak jedno - pokud Vám to vydrží, buď si zvyknete na to, co máte a nebo budete mít důležitější starosti...

zadnyzadek
hodnocení

Nebudu říkat že se necpe protože to není pravda. Cpe se hrozně moc a stejně nepřibírá tak by mě zajímalo čim ho vykrmovat :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]