Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
přítel nemá žádný zadek. Má záda pak nohy a zadek nikde.
Tak mě napadlo jestli je nějaká možnost jak ten zadek spravit nebo aby nějakej měl?
Váží 78kg
Výška: 186cm
Věk: 18 let
Děvče, pro vážný vztah NENÍ zadek potřeba. Co MUSÍ mít pro vážný vztah je ŘP sk. B. Probíralo se to tady v jiném vláknu.
Ja si tedy nemyslím že je nutný mít řidičák. Samozřejmě je to výhodou nikoliv povinností. Osoba jenž tamten příspěvek psala bude typu že sama nic neudělá takže tak
Co se týče mého příspěvku ptala jsem se proto, že se mě přítel neustle táže jestli mi to vadí či ne tak pro jeho uspokojení mě zajímá jesli se ještě zakulatí nebo ne. Jsem ráda že jsem některé jedince pobavila :D
Dobrý den, říká se, že v popředí je takový šroubek, který se nesmí vyšroubovat.
Když se vyšroubuje, tak p*del upadne. No, nyní vážněji. Tělo se ještě vyvíjí a tak je možné, že se Váš přítel ještě zakulatí (ve stáří určitě, ale to už zřejmě nebude Vaším přítelem). Berte ho tak, jak narostl nebo si musíte najít p*delatějšího. Zdravím!
Zřejmě to bude počítačový typ, sedí na zadku a sport mu je cizí. Dopuručovat posilovnu a vykonávání těžkých dřepů je asi zbytečné...
Tak teď jste to trefil úplně přesně :D Ale říká že posiloval než jsme se poznali. Jsme spolu 10 měsíců.
Má záda pak nohy a zadek nikde... by mě teda zajímalo na čem sedí
...je nějaká možnost jak ten zadek spravit... Jasně, chce si ho to trochu vykrmit, je to na Vás
Jak píšou ostatní rádci. U 99% populace se efekt nakonec dostaví. Jen je to běh na dlouhou trať a mnohdy se to projeví až v době, kdy už je to tak nějak jedno - pokud Vám to vydrží, buď si zvyknete na to, co máte a nebo budete mít důležitější starosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.