Nejste přihlášen/a.
Poznal jsem jednu holku v práci dřív jsme se spolu bavili, smála se na mě, pořád jsme si psali na fb. Já se do ní zamiloval, jenže má přítele. Sebral jsem odvahu a řekl jí to. Byla překvapená, chvíli se chovala jako kdyby citila to same, ale nijak se nevyjádřila. Pak prestala, chvili byla taková netečná, pak se opět zvýšil její zájem o mě. PO celou dobu jsme si pořád psali na fb. Nechá se hladit (možná trochu osahávat), když se jí zeptám, jestli jí to vadí, řekne že ne, ale poslední dobou (cca 14 dní) se o mě vůbec nezajímá, je protivná a nedá se s ní bavit. Dělá, že jí nic co dělám nevadí (dotyky, povídání), ale já vím, že jo. CO mám dělat? Co se stalo?
Díky
A vy si myslíte, že by si zrovna kvůli vám chtěla kazit svůj vztah do kterého určitě dala hodně úsilí, aby byl takový jaký je?
Ano, dejme tomu, že třeba chtěla zkusit i něco jiného, ale pak jí třeba došlo, že neobětuje svůj vztah a svého přítele zrovna kvůli vám.
Přeci jen, proč by někdo kazil sám sobě vztah, aby mohl jít do jiného vztahu, když ani neví jaký ten vztah za nějakou dobu bude?
Já být váma, tak se na to vykašlu a najdu si nějakou jinou... Jak by vám bylo, kdyby jste měl přítelkyni, měl s ní dlouhej vztah, byli by jste spokojení a najednou se objevil někdo u ní v práci, kdo by se do ní zamiloval a začal by o ní bojovat a ona by pak začala váhat s kým má být? Necítil byste se hloupě a podvedeně, kdyby i po té době, co s vámi byla a po tom všem, co jste spolu prožili, začala uvažovat jestli náhodou nebýt radši s tím druhým? Myslím, že by vám to nebylo příjemné, tak nemusíte dělat to samé ostatním. Jestli vám na ní opravdu záleží, tak jí nechte šťastnou, tak jak je... Jestli je šťastná v aktuálním vztahu, tak ať je a vy se jim do toho nepleťte, ovšem jestli není, tak sama svého přítele dřív nebo později opustí a jestli jste jí dal dostatečně najevo, že o ní stojíte, tak by se vám sama později ozvala, kdyby o vás taky měla zájem. Nechte věci volně plynout a neničte ostatním vztah jen kvůli vaší zamilovanosti.
Kdo si počká, ten se dočká a nebo bude mít smůlu a musí hledat dál...
jj, to se tak holčina zamyslí a řekne si, že vyzkouší i jinou kašičku... a pak svému příteli řekne Karle... a je průšvih na světě...
Jako neoblíbený moralista - doufám, že takové pokusy nebudete mít u vdaných paniček - To se pak panička zblázní, uteče od rodiny a vy se na ni za měsíc vykašlete- jen "po nás potopa"...
hmm, naznačit, že vám nejde o sex... takže ona s tím svým partnerem je jenom kvůli sexu a za vámi by šla kvůli nehynoucí lásce?...
nevím nevím
Vy se chcete vyznat v ženě v jejich náladách, pocitech a v jejím chování?
Je to marné, je to marné ! Vždyť ani ona se nedokáže orientovat v tom, co se v ní děje...
Ženy hýbou muži, to je pravda..ale muž má určovat směr toho pohybu ! Takže "trpělivost růže přináší"- jsi na tahu ty, čeká zda máš ODVAHU se rozhodnout a jasně jí vyjádříš svůj zájem o ni.. a třeba i tím , že jsi trpělivý a dokážeš unést její momentální nálady..
Prostě jako chlap si urči mez, hranici ..za kterou nepůjdeš ..třeba 2 měsíce...a pokud se nic ve vašem vztahu nezmění - rázně a jednoznačně to ukonči ! To děla chlapa , chlapem - schopnosst učinit rozhodnutí a pak už se k tomu nevracet a ničeho nelitovat !
howg
Pokud je zadaná, pak jistě ví proč se drží svého přítele a ne Vás. Asi jí nestojíte za to, aby k vůli Vám riskovala svůj vztah. Nazajímá se o Vás, takže si najděte takovou, která o Vás zájem bude mít. Co se mezi vámi stalo Vám může říci jen ona. Každopádně by Vám to měla říci narovinu. Nepřipadáte si jen jako sexuální loudil vedle takové ženy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.