Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená, když má člověk otevřenou auru?

Od: tanja® odpovědí: 8 změna:

Zajímá mne, co to znamená,když má člověk zezadu otevřenou auru, jak to vůbec vznikne? Mě to zjistil léčitel a zavřel mi jí. Jak k tomu vlastně dojde? A co my to vlastně způsobovalo? Mě vůbec nenapadlo se na to léčitele zeptat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Znamená to, že léčitel z někoho potřebuje vytáhnout peníze a Vy se mu zdáte jako vhodný oběkt. Jak to vznikne? Nepříčetností (spíš vyčůraností) léčitele. Nevěřte každé hovadině.

hodnocení

2x

Když jste se nezeptala léčitele jak jste k tomu přišla a co to vlastně znamená, proč mu věříte, že Vám auru zavřel?

tomas11*
hodnocení

2x

Dostojím svému jménu nevěřící Tomáš , - kolik prosím to zavření stálo?

doplněno 17.12.15 15:49:

čekám studenou sprchu od těch co tomu věří.

bruno*
hodnocení

2x

Aura znamená záření, vyzařování (Aurora = Venuše, Jitřenka), též stav před epileptickým záchvatem. V okultních vědách pak jakési pole kolem živých organismů. Viz cs.wikipedia.org/... Hojně využívaný pojem mezi různými podvodníky, vč. léčitelů.

iz*
hodnocení

1x

V lepším případě by to mohlo znamenat,

že "léčitel" trpí poruchou vidění v horším,

že Vás podvedl.

Na kolik Vás ta "diagnóza" a "zavření aury" přišlo?

figurek*
hodnocení

0x

ptáte se co znamená, když vám někdo řekne, že máte otevřenou auru? To znamená, že šamani ještě nevymřeli. *smich*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- člověk asi není před světem dost chráněnej (blbost nevyjímaje)

cs.wikipedia.org/...

doplněno 17.12.15 16:09:

- jak se vlastně taková aura zavírá? - zezadu ...

saman47*
hodnocení

0x

Že nepadly žádné otázky, za to byl léčitel určitě rád. Domnívám se, že máte auru pořád ve stejném stavu i bez péče léčitele. Mimochodem...kolik si takový léčitel účtuje za uzavření aury?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]