Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dává se před operací pupeční kýly krystýr?

Od: hmaster odpovědí: 7 změna:

Dává se před operací pupeční kýly krystýr? Můj syn je před operací a píše mi,že když je tam od den dříve,tak mu to nedají.Myslím,že to před anestezií dávají každému,byla jsem také na jiné operaci a dali mi jej.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Byl jsem kdysi na operaci tříselné kýly a klistýr jsem dostal. Po 2 letech jsem byl na reoperaci téže kýly v jiné nemocnici a klistýr jsem nedostal. Takže těžko říct.

ivik*
hodnocení

2x

Před 2 lety jsem měla operaci žlučníku a pupeční kýly současně a klystýr jsem nedali...

doplněno 16.12.15 20:33:

Byla jsem tam také den předem,nemocnice Litomyšl...

uska*
hodnocení

2x

V loni v září na operaci a dali mi jej.

hodnocení

0x

Měl sem operaci pupeční kýly 2x a pokaždý mi klystýr dělali.

hmaster
hodnocení

Taky si myslím,nebudou riskovat přeci.

hodnocení

0x

Před operací šedého zákalu mi žádný klystýr nedávali. :)

hodnocení

0x

Zodpovědně Vám sděluji,že před žádnou operací krystýr nedávají! Před většinou operací asi dají klystýr.Teda pokud daná operace indikuje vyprázdnění se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pupeční kýla

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]