Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AB 5 B. V. Amsterdam - co je to za firmu?

Od: martulinka15 odpovědí: 7 změna:

ahoj, prosím Vás co je tohle za firmu? Přišla nám schválená insolvence a tato firma se přihlásila jako věřitel...AB 5 B. V. Amsterdam, Nizozemské Královstí...mnohokrát děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Zdá se, že odkupuje pohledávky.

Nedlužil jste firmě Home Credit?

O postoupení pohledávky Vás podle mne měl původní věřitel informovat.

martulinka15
No manžel tam mel dluh. Ale tam jsou napsaný...nevěděla jsem,že toho měl tolik a teď se jen divím... A nikdo nás bohužel neinformoval... Ale děkuji moc

hodnocení

0x
Je třeba zjistit co sou zač třeba odkoupili nákou pohledávku
martulinka15
Děkuji vám moc. Musím se zeptat manžela. Děkuji moc

hodnocení

0x

Ta firma se přihlásila ještě předtím než vám byla insolvence schválená nebo až potom co vám byla insolvence schválená?.?.? Pokud se přihlásila až potom tak už nemá šanci dluh vymáhat.

iz*

Včera jsem při hledání informací o firmě narazila i na případ, v němž byla

společnosti AB 5 B. V. Amsterdam umožněna účast v insolvenčním řízení,

přestože svou pohledávku přihlásila dodatečně.

sebod*

Ano, jak napsala Ivzez. Překupují pohledávky.

doplněno 17.12.15 14:56:

martulinka. Tato firma MUSÍ zaslat na soud spolu s přihláškou poslat i podklady o tom, od koho pohledávku koupila. To ale nenajdete ve volně přístupném rejstříku. Takže požádejte buď soud, nebo požádejte správce o nahlédnutí do spisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]