Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím můžete mi někdo vysvětlit pořádně nákupy na Aliexpressu? Už delší dobu se tím probírám a zaujalo mě tak víc věcí. Nikdy jsem si je ale neobjednala, za prvé moje angličtina je poněkud slabší a za druhé- platba se posílá v eurech a nebo se může normálně v Kč? A jaké s tím máte zkušenosti? Děkuji
* pardon, v dolarech, ne v eurech :D
K placení na Ali je třeba mít embosovanou platební kartu s povolenými platbami do zahraničí a nastaveným dostatečným limitem pro tyto platby (nastavuje se zvlášť od celkového limitu karty) . Já si limit nastavuji v internetovém bankovnictví a po platbě větší částky opět vrátím na minimum. Platba kartou na Ali se neliší od jakékoliv jiné online platby v eshopu v ČR. Prostě se zadá číslo karty, jméno majitele, platnost a cvv kod ze zadní strany a platba odešle. Peníze se z účtu strhnou v Kč. Hodně dobrých rad na jaknakupovatna.cz/...
Sakryš, nemám aktivované karty do zahraničí. No a do Vánoc netřeba, dárky už jsou nakoupené Pravidla jsem četla a postupy také, ale vše si ověřím radši ještě tady
Moc děkuji za přispění do diskuse
Přeji hezký večer všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.