Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neztratím upgradem na Windows 10,původní klic

Od: tomek* odpovědí: 2 změna:

Mám nainstalovanou legální verzi Windows 7 OEM home. Chtěl bych udělat upgrade, jak teď na rok nabízí Microsoft zdarma na Windows 10 a zajímá mne, jestli neztratí platnost můj původní kód key licence Windows 7 s tím bezpečnostním štítkem nalepeném dole na notbooku? Zůstane mi stejné licenční číslo s légálním OS.a upgrade s kódem se zaktivuje automaticky nebo budu muset vkládat do pole licenční smlouvy nový kód? A pokuď budu mít úspěšně provedený upgrade na Windows 10 a na počítači nálepku bezpečnostní štítek Windows 7,nebude to vadit, když by přišla náhodná kontrola od Microsoftu ke mne domů se podívát na pravost operačního systému a já budu mít Windows 10?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Muzes legalne provezt prechod. Vse budes mit legalne.

Info od MS: W10, specifikace, caste dotazy

jenda2*

Jen je velice vhodné si udělat ve Win 7 bitovou kopii disku. Mě Win10 běžely a pak se sekly a konec. Nepomohlo nic. Musel jsem obnovit celý disk. Win 10 neřeší legální nebo Crack. Je jim to jedno. Jen z Craku není legální Windows. Jinak vše běží, v dobrém případě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]