Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BUX - objednávka z katalogu

Od: reicee5* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

tato otázka směřuje spíše k těm, kteří objednávají knihy z buxu před katalog, který zasílá.

Nikdy jsem před to neobjednávala až nyní před Vánocema, takže moje otázka zní:

Zda Bux zasílá e-mailem potvrzení o objednávce nebo SMS, aby člen věděl, že objednávka dorazila? Tu malou modrou kartičkou s čisly knih jsem odeslala 01.12. a stále nic nepřichází tak mě napadá zda jim to vůbec přišlo.

Taky by asi stálo za zmínku, že jsem dole něco odtrhla, ale už si nepamatuju co přesně, myslím že to bylo jméno a adresa (nahoře bylo ještě členské číslo)

Tak jestli není lepší zajít do nejbližšího neoluxoru a knížky koupit tam? :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím si, že když potvrzrní objednávky nedorazilo, je to pasé. Proto já bych knížky nakoupila jinde a případnou zásilku bych nepřevzala.

reicee5*
hodnocení

Přeci je to jen přes 14 dní takže to bude asi lepší.

děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]