Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce - o co mohu přijít?

Od: lucy070* odpovědí: 2 změna:

Po bývalém příteli, gemblerovi, mi zbyla spousta dluhů.

Dnes mi přišlo oznámení o soudním rozhodnutí a o případném exekučním vymáhání dluhu.

Bydlím v nájemním bytě, vlastním pár kusů nábytku a základní elektroniku, jsem hlášena jako OSVČ a vlastním prodejní stánek,

který je mým jediným zdrojem příjmu a auto na leasing. Co mi může exekuční komise zabavit a dá se tomu nějak předejít?

Jsem v zoufalé situaci a děkuji za jakýkoli názor.:(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

Nic. Může zabavit jen jeho věci. To říká teorie, jak je to někdy v praxi asi víte. Tedy pokud to byl jen přítel.

ct24.cz/...

Co je divné, že exekuce přišla na Vaše jméno pokud jsem to dobře pochopil takže to nejspíš nebylo jen přátelství situaci by to trochu změnilo takže mrkněte na odkaz výše. Rozhodně to co slouží k zajištění příjmů exekutor vzít nesmí protože by vlastně bránil možnosti vydělat na dluhy.

dusatka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

v praxi vám může exekutor zabavit naprosto cokoliv. Je dobré udělat vše proto, aby se to nestalo, ale jistotu nikdy mít nebudete. Především tedy bude dobré pokusit se exekutora přesvědčit o tom, co potřebujete ke své práci (to se, jak říkám, může a nemusí podařit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]