Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím o radu, můj přítel zaplatil zboží z intern, obchodu přes fakturu, bohužel zapomněl napsat variab číslo. které bylo zároven číslem jeho objednávky- smlouvy, platba proběhla jinak v pořádku na správný účet. přišla jsem na to pozdě, volala jsem několikrát do toho obchodu, psala jim emaily, ale pořád mi jen sdělují že to hledají a mají moc práce, toto samozřejmě chápu, ale přece peníze došly z určitého účtu jim na účet, snad majjí i jméno od koho to přišlo tak by to neměl být takový problém, když jim volám pořád zní odpoěd, podíváme se na to/ a to je již 3 týden, reference na n ě byla velmi dobra 95 procent, a ten variabil byla naše chyba ,ale co te,d poradíte mi na koho se obrátit, když u nich nemůžu pochodit, děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.