Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám nad horní šestkou váček na dásni zub jako takový nebolí, ale když si nato zatlačím tak to bolí jako čert myslíte , že to je váček? A zná někdo postup jak se to dělá? děkuji
Ne, nařízne tkáň nad zubem, kde se zánět vytvořil. Kdysi se mi to stalo také, zapíchl jsem si tam injekční jehu, zánět povolil a Listerinem jsem vše opravil. Chce to denně min. 3x Listerinem vypláchnout ústa a uvidíte změnu. To mi doporučil zubař a měl pravdu.
Furt nic? Na jedné turistické túře daleko od lidí i zubaře si jeden známý podle jeho vyprávění bolavou dáseň a zub provizorně léčil obyčejným kuchyňským kořením - hřebíčkem. Dal si ho do pusy mezi tvář a dáseň, na bolavé místo a celý den to tam nechal a cucal. Vyhodil ho jenom při jídle a pak si vzal nový. A po návratu šel k zubaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.