Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest dásně

Od: david1411* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám nad horní šestkou váček na dásni zub jako takový nebolí, ale když si nato zatlačím tak to bolí jako čert myslíte , že to je váček? A zná někdo postup jak se to dělá? :) děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je to váček.
Postup?
Zubař dáseň rozřízne a všechen hnis z váčku vyčistí.
Posléze by měl dát do pořádku i ten zub...
Domnívám se,že tato otázka již zde padla...
david1411*
hodnocení

Ale zub již byl čistěn a zaplněn..to rozvrtá a vyčistí znovu?

jenda2*

Ne, nařízne tkáň nad zubem, kde se zánět vytvořil. Kdysi se mi to stalo také, zapíchl jsem si tam injekční jehu, zánět povolil a Listerinem jsem vše opravil. Chce to denně min. 3x Listerinem vypláchnout ústa a uvidíte změnu. To mi doporučil zubař a měl pravdu.

jean*

Potom to vypadá,že zánět nebyl doléčen.Zubař sám posoudí zda je potřeba dáseň otevřít nebo otevřít zub.Nikdy bych sám toto nepropichoval. Nejde o složitou operaci, ale bolest velmi brzo ustane, někdy ihned.

host*
hodnocení

0x

Furt nic? Na jedné turistické túře daleko od lidí i zubaře si jeden známý podle jeho vyprávění bolavou dáseň a zub provizorně léčil obyčejným kuchyňským kořením - hřebíčkem. Dal si ho do pusy mezi tvář a dáseň, na bolavé místo a celý den to tam nechal a cucal. Vyhodil ho jenom při jídle a pak si vzal nový. A po návratu šel k zubaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma váček na dásni

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]