Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co podepisuji

Od: helpme* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz, který Vám bude připadat nejspíše dosti hloupý. Zajímalo by mě, jak hodně může být nebezpečné podepisovat nějaký dokument, který jsem nečetl a nevím co v něm je. Stalo se mi to v mém zaměstnání, že mi dali podepsat jeden papír a podle slov úřednice to mělo být potvrzení o tom, že jsem převzal jiné dokumenty, které mi opravdu dala, ale v tu chvíli jsem se soustředil na ty papíry co mi dávala, že jsem zapoměl si přečíst co je na tom papíře co jsem jí podepisoval a který jsem jí nechal. Teď nad tím dost přemýšlím a napadají mě katastrofické scénáře a mám z toho špatné svědomí. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Pravděpodobně šlo o výčet předávaných dokumentů,

ale příště si radši i v zaměstnání před podpisem vše pročtěte.

Teď bych si vyžádala kopii podepsaného dokumentu.

buss
hodnocení

2x

Ano, za blbost se platí. A to nejste schopen požádat co to bylo, popř. kopii?

helpme*
hodnocení

Mám to v plánu, jestli to půjde. Díky

doplněno 13.12.15 15:34:

Samozřejmě ta úřednice mi to říkala co to podepisuji, ale já sám jsem si to nepřečetl a podepsal to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]