Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Píšu si na facebooku se zadaným klukem. Znám ho ze střední a také jezdíme spolu jednou ročně od turistů na zájezd. Bydlí ode mě 50 km, u nás má jen babičku, tetu a chodil zde na školu. V létě jsem jezdí na chatu. Už se mi dlouho líbil a až ted sem se s ni dala do kontaktu. Štouchla jsem ho na facebooku. Nevěděla jsem, že je zadaný. Začal mi psát. pamatuje si, že jsem také chodila na stejnou školu a zná mě od těch turistů, i když jsme spolu nikdy nemluvili. normálně jsme se bavili. o práci, škole, filmech, zájmech, cestování. ptal se mě, zda mám přítele. tak jsem mu řekla, že momentálně přítele nemám. prý, že to bude dobré, protože jsem hezká a chytrá holka a na ocet nezůstanu. následně jak si ideálného muže představuju. on říkal, že nevydrží bez ženský. tudíž jsem pochopila, že asi nějakou tu přítelkyni má. potom měl také nějaké dvojsmyslné narážky. také by mě rád pozval na kafe, kdybychom od sebe nebyli tak daleko. lepe by jsme si popovídali. a jestli jsem ráda, že mi napsal. říkala jsem, co by asi říkala jeho přítelkyně na to, kdyby chodil s cizíma holkama na kafe a on, že s holkama se snad jeste bavit může ne. Popravdě mě nikdy nějak nenapadlo, že zrovna já bych se mu mohla nějak líbit nebo mu být sympatická. Ale bude to asi tím, že neumím dát najevo zájem a jen koukám nenápadně. Je to opravdu tak špatný, psát si se zadaným? Snažím se rozhovor držet v hranici a neflirtovat s ním, když má tu přítelkyni. Akorát jsem mu taky řekla, že je hezký. Je mi 23 a jemu 26.
Ivzes to napsala presne jak to citm i ja.. Snazim se v zivote nedelam druhym to co bych nechtela, aby oni delali me.. Taky se priznam, ze je i pod mou dustojnost chodit, psat si a cokoliv s chlapem, ktery je zadany, ale hlavne bych si byt vama rekla, ze jestli tohle dela on ted sve pritelkyni, tak to, ze to bude delat jednou i vam(pokud spolu budete ofic) je obrovska pravdepodobnost..
"On říkal, že nevydrží bez ženský". Podle této jeho vlastní věty si myslím, že to bude pěkný kos a popadne každou, která před ním neuteče. Proto si myslím, že Vás naťukává, zda byste si také dala říct. Píšete, že dělá dvojsmyslné narážky. To by normální opravdový kamarád nedělal. Takže to kamarád není, spíš umí dobře balit děvčata. Pak si udělá další zářez do pažby a začne si psát s nějakou další.
Nechtěla bych být tou jeho dívkou, ani jeho kamarádkou. Nemyslí to dobře, nebere to jako přátelství. Jde mu jen o to jedno. Jaga.
I já si tady na Poradně občas napíšu s nějakým zadaným pánem. Ale opravdu normálně, slušně, bez jakýchkoliv dvojsmyslů. Takže to lze. Jemu jde však evidentně o něco jiného. Jaga.
Ty si mi nějaké ťululum, chlapovi napsat, že je hezký... Tipuju, že to mladý pán na tebe bude zkoušet, kam až bude moci s tebou zajít. Co všechno mu dovolíš. Pamatuj si ale jednu poučku pro život. I ta žena je nakonec opuštěna, co rozvedla nebo odloudila jiné ženě muže. Proč? Protože ten chlap je prostě takový, a pokud zahnul jednou, zahne i podruhé. V reálu to může u tebe dopadnout tak, že s s tím mladíkem dáš dohromady a on za pár měsíců už bude uhánět po internetu další pipku...
Já si myslím, že největší chybou je, že se lidé bojí, stydí, ostýchají, je jim hloupé, zeptat se. Jednoduché otázky. Chodíš s někým? Máš ji rád? Jsi s ní šťastný? Takové koukání, domýšlení, předpokládání, to je naprostý nesmysl. Je spousta věcí, které se bez otázek a odpovědí, když se člověd "dělá", že se nic neděje, šmodrchá a ubližuje. Když takovou otázku položím, předpokládám, že se nemá ten tázaný za co stydět a tedy nemusí nic skrývat. Trošku z opačné strany. Ty jsi mi nevěrný? Ty sis s někým začala? To, co děláš, to je flirt nebo vážně? To ti nestojím za to, abys řekl/a pravdu?
Majkw. . . klidně se zeptejte, jak to má. Žádný výslech, ale otázka toho kdo se zajímá.
podle mne - pokud není zrovna ženatý a s kupou dětí - proč ne ! - jenom musíte počítat s tím, že - až bude jednou třeba zadaný s Vámi - bude si psát zase s jinou přítelkyní.
Jinak - lidi opačného pohlaví se v naší evropské kultuře zatím ještě spolu normálně baví, pracují spolu - a nemusí hned spolu "spát", ne?
Ať jde o komunikaci či vztah se zadaným,je to hlavně problém toho zadaného.On je ve vztahu,dává svým vztahem světu najevo,že chce být jen s jednou...tak pokud to porušuje,je viníkem on!
Někdy s toho může být parádní fungující vztah,nebo to nezačne brát vážně nikdy a bude dělat to samé i tobě a někdy příjde jen zklamání,protože nikdy neodejde a budeš se trápit zbytečnýma nadějema.Chce to zvážit situaci,ale rozhodně se nemusíš cítit vinnou.
Víš, jak vypadá jeho přítelkyně? Abyste se pak nepotkávaly někde v autobuse a nepřipadala sis trapně. Jednou jsem si přes Badoo párkrát napsala s jedním zadaným mužem, ani jsme se nesešli a ani by jsme si nerozuměli. Měl dítě. Proto mě překvapilo, že je na badoo a ptala se ho. Jen protože jsem ho od vidění znala, tak ze zvědavosti jsem mu napsala. Bydlel kousek ode mě. Říkal mi, že mu přítelkyně nebo žena zahýbá, proto je na badoo. Občas potkávám tu jeho, dnes už bývalou přítelkyni a divně na mě kouká. Jako by věděla, že jsem si s ním párkrát napsala. Možná jí to řekl, že jsme si psali nebo našla ten rozhovor. Lituju, že jsem si s ním psala. On už má dávno jinou ženu a má dítě s ní. Tak raději opatrně tady s tím. Nevíš, jaká je ta jeho přítelkyně a jestli mu nepoleze do fcb. Taky se může stát, že s ní budeš pracovat a bude se ti mstít... Nikdy nevíš. Svět je malý. Jo a jiný muž z Badoo, se kterým jsem si kdysi párkrát napsala, bydlí se mnou teď dokonce ve vchodě. Na Badoo psal, že není zadaný, ale ve skutečnosti je. A má děti. Vidím ho ale pokaždý s jinou ženou. Chudák manželka.
Ale Vy vůbec nevíte, jestli je zadaný. Píše, že nedokáže být bez ženský. Ale to neznamená, že má vážný vztah. On může mít jenom přítelkyni, se kterou vleze do postele. Já být na Vašem místě, tak se ho rovnou na to zeptám.
Na začátku vlákna píšete, že nevíte jestli nějakou má, a je to pouze nějaká doměnka, a ke konci víte, jak je stará a i jak vypadá a podle fotky jste odhadla její profesi servírky? Ale je to opravdu vážný vztah?
Jinak si pište, na psaní není přece nic závadného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.