Nejste přihlášen/a.
Založili jsme si s bratrem s.r.o a pracovali jsme spolu,ted jelikož nás to oba neužíví pracuji mimo naší firmu.Poradte mi jakým způsobem mám ukončit jednatelství ve firmě.děkuji
Bratr chce ve firmě zůstat? Jste oba jednatelé? Jste ve firmě společníci? Chcete nadále zůstat společníkem?
Musíte uvést více informací.
Od notáře si nechejte napsat zápis z valné hromady (to jste vy a váš brácha = společníci) o odstoupení vás jako jednatele a o ustanovení nového jednatele - to bude váš bratr (pokud je již teď jednatelem spolu s vámi - na to jste mi neodpověděl - pak zůstane jednatelem jen bratr). Potom notář sepíše převod vašeho obchodního podílu na bratra. Tyto dokumenty pak dá na místně příslušný obchodní soud. Cca do 14 dní by se to mělo objevit v obchodním rejstříku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.