Nejste přihlášen/a.
Já sice nejsem slečna, ale můj názor vám snad mohu sdělit. Líbí se mi trička, nesmí to být ale přeplácané nějakýma "blbejma" mazaninama a moc plandavé, jako by to měl dotyčný poděděný po starším urostlejším bráchovi. A co se mi vůbec nelíbí, jsou kostkované flanelové košile. Ale při společenských událostech, chlap v pěkném obleku a pěkné košili nemá chybu. Tož tak.
Nejsem slečna, ale odpovím.
Přizním se bez mučení, že v jakékoli konfekční kosíli vypadám jako idiot. Není to jenom můj názor, potvrdili mi to mí blízcí, když jsem se čas od času nechal ukecat a do těch hadrů v cenové relaci do 1500Kč se oblékl. Něco jiného jsou potom košile z osobně vybraných materiálů a osobně vybraného střihu. Ale to je za korunky. Ovšem potom jsem kus na chov.
Je to asi nejvíc dáno osobou a její osobností. Někomu sekne koška za 200Kč od rákosek a někdo si holt musí zaplatit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.