Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsou lidé, kteří zvládnou obojí současně. A obojí může být i nuda. Zdravím!
P.S. Pokud takto uvažujete, tak volte tu brigádu.
doplněno 11.12.15 01:17:Ještě "moudro" - na brigádě peníze vyděláte, ale ve vztahu je utratíte .
hrdaalena - děkuji. No, já mám spánek rád, ale v poslední době ho tělo dělí na etapy .
Jdi na brigádu. Poznáš tam dívku, do které se zamiluješ a budeš mít obojí. Spojíš příjemné s užitečným a bude se ti líp pracovat.
Záleží na tom, jak svůj život a existenci vidíte. Když vám vyhovuje nudit se doma nechat se živit v mamahotelu nebo konečně dospět a najít si práci i dívku, pak máte můj obdiv. A také záleží na tom, co vám rodiče nebo ti kteří vás živí a šatí a dávají kapesné, abyste mohl dívku někam pozvat, dovolí.
Jak se může osmnáctiletý mladík nudit?
Já slovo nuda znám jenom teoreticky (z četby),
skutečnou nudu neznám.
____
Formulací otázky naznačujete, že Vás dívka příliš nezajímá.
V takovém případě je podle mne zbytečné se zaměřovat na vztah
(kdybyste o ni stál, těžko by se takto ptal)...
Nebo jste otázku jen "nešťastně" formuloval a pak znáte odpověď sám.
No, jestli se bojíte, tak si radši sežeňte tu brigádu ! Já na vašem místě bych stihla obojí Mít dívku jenom z nudy a v 18ti letech? Holt je jiná doba
!
Ještě doplním, ono jde o to, když máte s někým vztah, tak nemůžete jenom přijímat, ale taky dávat, pak by u vás ten stereotyp neměl šanci.
My jsme měli přísloví: Mladí ležáci, staří chudáci.
Takže určitě práci /brigádu, zřejmě při škole/. Slečna se už potom nějaká najde. Stejně jste ve fázi hledání, takže určitě se nevázat jenom na tu první, ale poznat jich více.
No a k tomu nějaké koníčky, fyzická /sportovní/ aktivita, výpomoc v domácnosti, servis všeho až pod nos nemá býti standartem a nebudete vědět kam dřív skočit. Co třeba pomoci s předvánočním úklidem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.