Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně mi vyhrožuje

Od: zdenek33* odpovědí: 18 změna:

Dobry den,mam takovej problém( zajima mně nazor ostatnich),s přítelkyni ziju skoro už tri roky a máme spolu maleho chlapečka-prvni dva roky byli uplně v pohodě ale posledni rok furt na mně nadavá at si najdu jinou lepe placenou praci( beru 25 v čistym),začína mně ponižovat a tedka se pohadala s moji dobrou kamaradkou a chce abych ji( kamaradku) poslal do haje( kamaradka se zastala kamarada,když přitelkyne na něj přes internet zautočila v jedne diskuzi-nepravem...kdyby jsme spolu nemeli ditě tak uz sni nejsem,vyhrožuje mi že kdyz to neudelam tak dite neuvidim,alimentama mně stahne z kuže...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

3x

Názor ostatních je k h... . Je to tvůj život. Jaký příjem má ta žena, jak přispívá? Pošli ji někam, že jiné umí vydělávat více. 25 000 je krááásná mzda. Jak řekl ten .. Kdo to má? Co jsi si to nastěhoval? Zvaž výhody/nevýhody jejího odchodu (kdo u i koho bydlí).

hodnocení

2x
A co pát facek at vidí kdo doma nosí kalhoty?

danica*
hodnocení

2x

Vyděláváte si dost. Ponižování, vyhrůžky, nic z toho do vztahu nepatří. S takovou ženou chcete dál být? Ani kvůli dítěti. Najděte si takovou, která si vás bude vážit. S malým se dál budete stýkat jak vám určí soud. Alimenty? Jednou máte dítě, tak vás bude stát peníze tak i tak. D.

uska*
hodnocení

2x

Co kdybyste přítelkyni navrhl, že zůstanete místo ní se synem doma a ona ať se snaží vydělávat. Když bude vydělávat málo, tak syna už neuvidí.

Vím, utopie, ale říci to můžete. Nezůstavejte ve vztahu kvůli dítěti, ve vyšším věku to stejně pozná a je to horší než vyrůtat jen s jedním rodičem. Vyhrožovat může a BUDE ! Styk si nechte soudně upravit.

hodnocení

2x

Dítě má právo na oba rodiče. Chovejte se jako dva dospělí lidé a nepleťte do svého vztahu kamarády. Vydírat se nedejte. Styk s dítětem Vám zakázat nemá právo a co se týče alimentů, ty soud vyměří dle potřeb dítěte, nikoli dle přání matky dítěte. Stejně tak určí i styk s dítětem, pokud to necháte dojít tak daleko.

martinaa*
hodnocení

1x

Nedej se ponižovat ani vydírat. Neříkám, že jí máš fláknout, ať se probere, ale bouchni doma do stolu, ať slečna vidí, že seš taky chlap. Souhlasím s radou výše - navrhni, ať si najde lepší práci ona, když je jí 25 táců málo. Buď se srovná, nebo půjdete od sebe, jiné řešení bohužel nevidím. Slepovat vztah s vyděračkou, která to bere přes dítě, nemá smysl.

Pokud ti poslala nějaký hnusný sms, maily atd, všechno dobře uchovat! U případného soudu jsou to důkazy ve tvůj prospěch.

mzxy*
hodnocení

1x

Vystěhovat jí k mamince a najít si jinou

hodnocení

0x

Je to děsný, jak se z normálních holek stanou najednou mrchy... Situaci vám vůbec nezávidím, a nebudete to mít lehké. Vyhrožovat může, ale když se budete soudit , určitě vysoudíte návštěvy, nebo dokonce střídavou péči (já ji osobně považuji za ne moc dobrou, ale pokud se rodiče rozumně domluví, funguje to). Ale s vaší přítelkyní asi domluva rozumná nebude...

Zkuste zjistit, co jí "přelítlo přes nos", možná požadavek vyššího platu je jen záminka. Nějak se mi nechce věřit, že by se z ní přes noc stala zlatokopka... Zkuste s ní navštívit psychologa, třeba vám pomůže.

jenda2*
hodnocení

0x

Podle ne příliš jasných informací vám to udělá tak jako tak. Když je 25 kil málo, bude cokoliv málo. Každý si má rozmyslet, kam ho strčí. Teď máte smůlu.

Berte to pozitivně. Asi jste měli nějaký důvod, proč jste nevstoupili do stavu manželského. Využijte tedy všech výhod vztahu přítel/přítelkyně.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Nevím, ale situaci vidím trochu jinak než ostatní.
Vaší partnerce se narozením dítěte zcela změnil život... Po pár měsících známosti, kdy prožívala zamilování a obletování, najednou zůstala doma na mateřské s prvním dítětem, zřejmě se stěhovala... Jednoduše řečeno její role se zásadním způsobem změnila a navíc už nemůže rozhodovat tak, jak byla zvyklá... Zatím co Vy dál udržujete sociální kontakty jako dříve... Ano - je to normální život. Ale je to také spousta stresorů pro ženu najednou a každá zvládá tyto jinak...
Nemyslím si, že problém bude v penězích. Popsaná situace ve mně evokuje představu dvou nevyzrálých jedinců, kteří, místo toho, aby spolu komunikovali, už při prvním problému házejí nádobím... Vám by se líbilo, kdybyste se nemohl hnout z domu a žena Vám po návratu z venku vyprávěla o svých dobrých kamarádech?
Má rada zní: Sežeňte mrňeti hlídání a dokažte Vaší partnerce, že je tou Vaší jedinou a jak jste rád, že jí máte - tedy pokoud to je pravda... Nejsem žena, jestli za tímhle vším není jen volání o pomoc nespokojené mladé maminky, která neumí říci, co ji trápí (nebo ji neslyší ten, kdo by slyšet měl)
Přeji Vám i kloučkovi, ať najdete společnou řeč...

rv*
hodnocení

0x

Třeba potřebuje chodit do práce (klidně i zkrácený úvazek), aby se doma nenudila a začala si vážit každé koruny.

rocco*
hodnocení

0x

Vypadá to na začátek konce, jo,jo a taková láska to byla. Podivejte se na www.kdejsitato.cz. Vyšel mi tam článek.

hodnocení

0x

Jednou z možností je manželská poradna nebo třeba taky mediátor (prostředník, který pomáhá řešit problémy)

figurek*
hodnocení

0x

znáte pohádku O zlaté rybě? Ona ta pohádka není o zlaté rybě, ale spíš o té semetrice, kterou měl ten chudák rybář doma.

Nezávidím vám a myslím si, že spolu tak jako tak nevydržíte. No a výživné můžete očekávat kolem 5000.- KČ.

hodnocení

0x

25 v čistým se jí zdá málo? Kde žije? Bych jí rázně promluvil do duše a oznámil jí, že od teď nastupuju na rodičovskou dovolenou já a ona ať kouká vydělávat víc jak těch 25 hadrů, bych jí chtěl vidět a pak bych jí to dal sežrat. Udělejte si doma hodně rychle pořádek, protože nároky na vás se budou neustále zvyšovat když si to necháte líbit. Utněte jí tipec a rychle. Já beru 21 někdy 22 v čistým a kdyby se mi manželka jedinkrát opovážila říct, že vydělávám málo a ať jdu na jinou práci, tak bych jí hodně rychle vyčistil hlavu.

roman68*
hodnocení

0x

Zdravím,

ženy mají jakýsi další smysl, který není radno podceňovat...

zkuste si odpovědět sám pár otázek. Je váš milostný život uspokojivý nebo jste využil služeb prostitutky? nechodíte nějak často za zábavou s kamarády, nevěnujete se příliš svým koníčkům? Dokážete se postarat o své dítě někdy sám? Dáváte své přítelkyni dostatečně najevo svoji přízeň - divadlo, kino, večeře, květina, dárek..?

a až v poslední řadě zkoumejte , jestli nemá jiného obdivovatele :)

PS: Moje zkušenost-pokud to myslím ve vztahu se ženou vážně, pak si musím uvědomit, že ženy jsou jako DĚTI !

vyžadují pravidelnou péči a pozornost - a snad právě, proto jsem po rozvodu 8 let sám a věnuji svoji energii a pozornost svým zálibám :)

jenda2*

Máte pravdu. Ženy nikdy nemají dost. Nevědí co chtějí a nepřestanou, dokud to nedostanou. Bohužel to je pravda a jestli je jedna z deseti v pohodě, tak už to je zázrak. Kdyby se chlap roztrhal, pořád je to sobec.

Máte svatý pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]