Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám inspiraci

Od: bomba* odpovědí: 12 změna:

Coi byste dali na mém místě, mému příteli k Vánocům, padesát let, když má úplně všechno? Je podnikatel a koupit si může, co v podstatě chce.

Chtěla bych něco osobního, co ještě nemá a aby mu to přípomínalo mě. Originál tričko rozhodně ne, řetízek, tak to asi taky ne, košile nenosí. Nemám nápad a Vánoce se blíží

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkuste nějaký zážitek - nějaký, který byste třeba absolvovali spolu. To mě přijde v dnešní konzumní době docela fajn. Budete mít alespoň vzpomínky... Třeba let balonem, nebo návštěvu pražských kolektorů atd. :)

bomba*
hodnocení

to je v podstatě dobrý nápad a kdyby byly ještě další bud moc vděčná :) dávám vám bod

Co nějaký víkendový, relaxační pobyt? Můžete jet společně, odpočinout si a mít čas jen sami pro sebe..

tipvikendy.cz/...

bomba*
hodnocení

kapko, to je ideální taky i tady dávám bod, děkuji

Docela by mě zajímalo, co by si třeba muž přál.

Já jako muž bych si přál balík sušeného masa, to by mě potěšilo nebo poukázku do nějakého lepšího steakhousu.

mp*
hodnocení

3x

Docela mě napadá vsadit na parfumerii. Určitě se něčím voní. Pokud Vám jeho vůně vyhovuje, kupte mu tu samou, třeba i s dalšími doplňky stejné značky. Pokud jste odvážnější, vyberte nějakou novou vůni (je to ale hodně citlivé, protože na každém voní určitá vůně jinak). Tak to je můj tip. Možná, jestli vidíte, že si kupuje nějaký časopis, či noviny, tak bych možná zvolil předplatné. Jinak snad oblíbenou značku pití nebo doutníků. Alespoň uvidí, že víte, co má rád. Docela dobrý dárek je taky dálniční známka, velice prakticky využitelný.

bruno*
hodnocení

0x

Nebo mu pozvěte domů krásnou masérku, jako překvapení. Ručím vám, že z toho bude vedle sebe. Sám jsem to zažil.

rocco*
hodnocení

0x

Mě kamárádka pozvala kapelu, moc se mi to líbilo, ale bylo to na narozeniny.

host*

přidávám se k rocco: pozvěte mu harmonikáře, ať mu přijde zahrát a zazpívat tři čtyři písničky, dívčí trio zpěvaček nebo hudebnic, nebo pár zpěváků s mandolínou a bubínekem, prostě umělce, kteří udělají krátký, pěkný zážitek, jako dar-nedar. Bude to prchavá ale pěkná chvilka, stejně jako den narozenin, po kterém zase přijdou další běžné dni, ve kterém už mu ale nebude ...cet, ale ...sát

Můžete na ten den pozvat kominíka na revizi komínu (spalinových cest), který by mu při té příležitosti vydal certifikát o tom, že je komín a pořádku a zároveň mu dal certifikát od kominíka, který přináší štěstí, že už mu je padesát a může dělat ... , nebo je mu dovoleno... (něco vtipného vymyslíte, třeba kontrolovat hnízdění ptáku v sedě z lavičky, nebo... atd, tykat všem mladším, atd...)

doplněno 11.12.15 12:30:

aha, to má být k vánocům a ne k narozeninám, takže jsem to popletl.

Co ho takhle k vánocům vytáhnout na pěknou procházku až budou uši červené zimou a pak si sednout někam na horký čaj, grog, svařené víno, někam do tepla, nebo do studeného kostela s vánoční výzdobou, nebo jít společně někam na Rybovu mši vánoční. Nebo vyjet na Ještěd nebo nějaký jiný váš místní vrch a dívat se shora na vánoční krajinu, nebo v Praze vyjet na televizní věž a tam si dát třeba nějaký malý dárek, nebo jen pusu a něco dobrého k jídlu.

Nebo když má všechno a nic nepotřebuje, třeba může něco dát on, dohodněte se s myslivcem a můžete o vánocích jít dát zvířátkům do krmelce seno, sůl, zrní, nebo ho pozvěte do ZOO podívat se na zvířátka, případně jim koupit pytel kaštanů, žaludů aby muž měl radost sám ze sebe, jak je štědrý, i vás, jak jeho štědrost oceňujete a umožníte mu tento zážitek prožít. Ale to je asi moc naivní.

ju*
hodnocení

0x

objednejte jej na vyšetření na rakovinu - Mas. onk. ústav v Brně / komplexní kolem 5.000/, zaplaťte mu členství v přátelích žehu, barevný katalog rakví, objednávka na rozptýlení popela na Bora - Bora, - a když mu dáte toto všechno zárověň garantuji vám , že ztratí řeč, otázkou je jestli pak budete mít přítele...*ua*

bomba*
hodnocení

skvělý smysl pro humor

joudic*
hodnocení

0x

taky mam vsechno co potrebuju, vanoce ani narozky nijak neslavim, nejlepsi darky od partnerky jsou v naturaliich ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]