Nejste přihlášen/a.
Před měsícem a půl sem se oženi,po 5letém společném bydlení,máme spolu 2 letou holčičku.Nikdy sme se nehádali,nikdy sme neměli žádný problém.Tyden před svatbou sem manželce zaplatil dovolenou k narozeninám,jelikož ještě nikdy nebyla u moře,já nato nejsem,tudíž sem zůstal s malou doma a ona odjela se s vou tetou a jejim synem. Chtěl sem jí udělat radost,byla nesmírně šťastná!Chtěl jsem,aby si trochu odpočinula,jelikož ,lítala kolem veškerých příprav na svatbu.Vdávat se chtěla převážně ona,ňákej čas mě již uháněla.Plánovali jsme druhé mimčo a tak sem si řek,že se vezmem.Kdyš přijela,vzali sme se a ona týden po svatbě ,si našla jiného...Se slovi,,citům se poručit nedá,zamilovala sem se".V tu chvili sem myslel,že se mi shroutil celej svět...Rozvádět se nechce,chce abych se odstěhoval a platil jí 5000 alimenty.Psychicky mě týrá,nezvládám to,již.Každou noc odchází zanim a já hlídám.On nemá byt,bydlí u rodičů,tudiž sou převážně v hospodě,no prostě kde se dá,knim nemůžou.Ona chodí opilá,nikdy přetím nepila a do hospody nechodila.Schválně si snim předemnou tel. a před barákem líbá a koketuje.Nevim jak dál a jestli je možný stanovit tak vysoký vyživný.Mam sice vyšší příjem,kolem 22000 hrubého,ale platim nájem splečné půjčky.Líbilo by se jí kdyby mohla bydlet u mě,já se staral o malou a ona si mohla užívat s milencem.!Vůbec snikym nekomunykuje,nic jí nezajímá,jen on!Dokáže někdo,pomoc a poradit,sem opravdu zoufalej!Fany.
záleží čí byl dům kde bydlíte před svatbou. Pokud Váš, zdokumentujte že pije, že má jiného a tudíž za rozpad manželství může ona a není vhodné jí svěřit dítě do péče. S dobrým právníkem máte do půl roku manželku z krku bez alimentů a vlastní díte v péči.
Známý se přesně takto rozvedl... jen mu potom bývalá manželka ještě rok vyhrožovala...
5000kč alimentů je moc, váš příjem nic moc. Průměrné alimenty v čr jsou okolo 1900Kč
Vaše paní to měla dobře vymyšleno. Potřebovala vás dostat pod čepec. Ten její vztah byl asi již dřív, ale potřebovala zlegalizovat vztah a potom z něho něco vytěžit. Proto to uhánění. Vy si dejte čas na to, aby jste si nazbíral dostatek důkazů o její vině na rozpadu vztahu a těch důkazů co nejvíce. Např. chodí opilá, nestará se řádně o svěřenou nezletilou osobu. Chce to potvrdit svědecky. Třeba opakovaně volat sociálku, když není v noci doma. Nechte jí prostor a skládejte důkaz za důkazem. Snažte se je mít podložené svědecky. No až toho bude dost, požádejte o rozvod se žádostí o svěření vaší dcery do vlastní péče. Dnes to není nic neobvyklého. Vy se samozřejmě budete chovat vzorně kde se hnete a dceru mějte jako v bavlnce. Přeji vám aby přišla doba, kdy budete požadovat alimenty po manželce vy. Dejte si s tím tu mravenčí práci. Stojí to za to pro vás i malou.
Dobrý den,
bohužel tyto "zvraty" v manželství jako ba se množily .Dříve spíše muži opouštěli ženy. Nyní je tomu často jinak.Jsou to odchody nesmyslné, třeba byť mají slušného muže, který buduje stará se o rodinu.JMyslím si, že si neumí cenit dobrého bydla, neví jaký život je , myslí si že ječeká něco lepšího ,ale neví asi jak si zkomplikují život i těm ostatním. M yslím si také, že nejdůležitější v tomto stavu je zcela se postarat o dceru a získat ji do své péče.Stanovit manželce pravidla a sám řešit, nečekat až ona bude chtít se rozvádět.Třeba ji "ztráta" dcery probere.Pokud ne, nestála by za nic ani do budoucna.
Chápu, že je to velké zklamání.Život nás nešetří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.