Nejste přihlášen/a.
Ahoj, 3 dny mě zničehonic začalo píchat na pravé straně těsně pod žebry. Když jsem v klidu tak to nebolí, ale jakmile chci začít chůzi tak to začínám docela dost cítit, nedej bože kdybych se chtěl rozběhnout. To je prostě nereálné. Nemůžu ani ležet na pravé straně na boku. Ale když jsem v klidu tak to vůbec nebolí, což nechápu. Nevíte co by to mohlo být? Jo a mám pořád průjem
PS: jsem rok po operaci slepáku
Dobrý den, povím jen ze zkuešenosti, když mamka měla problémy se žlučníkem... ze začátku vše vpohodě, snědla něco mastného a okamžitě nevolnost zvracení a dva dny nemohla jídlo ani vidět, měsíc byl klid, pak snědla rybu na vodě, to samé, ale po týdnu když, snědla jen zeleninu a bylo jí tak blbě, že jsme 3x jely na pohotovost, tak se konečně rozhodla jít na vyšetření a operaci.. teď má klid..
Takže doktorem začněte co nejdříve, pokud je to žlučník, tak Vás čeká poměrně dlouhá cesta vyšetření, a ještě termín operace, takže to nemusí být za týden, ale klidne za tři měsíce.. to by jste ještě dlouho trpěl..
Jen ještě doplním, žlučník bolí spíš návalově, ne pořád, tedy podle mamky.. Možná játra, ledviny, nebo žebra.. každopádně doktor..
Opičák - zkuste ještě doktora na gastronomii - nevím jak se to jmenuje, mamka k žlučníku měla ještě brániční kýlu - prý je to docela časté, a hodně bolestivé, bere denně léky, ale je bez bolestí..
Jděte k doktorovi. Asi před 10 roky jsem toto občas (spíš výjmečně) pociťoval. Nakonec jsem skončil na operaci se žlučníkem no a od té doby to poci´tuji téměř nepřetržitě. Na mnohé dotazy u mnohých lékařů slyším jen jedno. "operace často bolest neodstraní". Takže vám přeji brzké uzdravení a více štěstí a v každém případě nyní k lékaři.
Kolik máte roků? To je poměrně důležitá otázka. Vpravo, pod žebry, je zatáčka tlustého střeva a ta může dělat, když se obsah posunuje, problém.
Zůstaňte v klidu! Žlučník, to ve vašich letech, zcela určitě není. To spíše ta zatáčka a zaražené prdíky. Ty za to mohou! Hodně pokousejte špetku kmínu!
No já nevím. Svůj první žlučníkový záchvat jsem měla, když mi bylo 14. Po mámině svíčkový... Myslím si, že s věkem to nesouvisí. Ale ty tzv. zaražené větry se občas projevují tak, že máte pocit, že máte infarkt. Z vlastní zkušenosti to nemám, ale mamka takhle jednou skončila v nemocnici. Běžte k doktorovi, i kdyby to tak bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.