Nejste přihlášen/a.
Která žena by nechtěla průbojnějšího chlapa.Je to důležité kriterium.Taková chlap si dokáže najít dobrou práci a hlavně se v ni posouvat,zařídí kde co,jde do všeho a nesedí jen v koutě.Pokud víš,že takový nejsi a nepředstavíš si,že by ses choval jiak,tak jak to chceš změnit.?Na chvíli zahrát průbojného a pak budeš dál takový jaký jsi?Najdi si holku se kterou se budeš cítit uvolněně.Neboj,pro každého na světě je vhodný protějšek a budou štastní oba.
Mám kamaráda-neprůbojný,v podstatě nudný,takový"ťunťa"manželku si našel stejnou a mají dvě děti.Parádně se k sobě hodí.On ale stále pokukává po jiných divočejčích holkách a přál by si takovou.S několika takovýma se kamarádí a zatím jej jen využily na opravu čehokoli doma.Mají ho jako kamaráda co jim splní vše ,ale nikdy by jen nechtěly jako partnera.Takže tak to asi chodí.
Já to nechtěla psát rovnou,protože výsledek byl stejný.On se ten kamarád nejen s některýma kamarádil,ale se dvěma měl i poměr(manželka nevěděla)on byl sice nadšený,ale ony se nudily.Nevím jak v sexu,ale chtěly na venek jiného společníka.Jediné co jim imponovalo,že udělal vše co si přály a opravil a pomohl v domácnosti.
Ahoj,
na školách se učí vše možné , ale to co je důležité-nikoli !
a to důležité je poznat sebe sama, svoji povahu, silné i slabé stránky...
Otázka typu "musím se změnit,aby mě nějaká chtěla?" ..ona to je nějaká společenská povinnost mít v tomhle věku dívku?
tak pravá asi není..pokud ti něco vyčítá a stále má potřebu tě hodnotit...až poznáš tu pravou nebudete tohle řešit...a spíše budete podporovat svoje kladné stránky..
a rozhodně se nepodbízej a nedolézej! to se ti pak nedobře vrátí, pokud by jsi děvče uhnal ,musí bý i zájem z její strany..když je ta pravá, jde to tak nějak samo..i tu kytku ji koupíš jen tak, že tě to právě napadne..nebo ji třeba utrhneš někomu na zahrádce ..ale takové úvahy typu"co ji mám dát za dárek, aby mě chtěla?" to není dobré...!
takže v tvém věku-ještě ani sám seb pořádně neznáš -pak , co můžeš měnit?jen kvůli tomu, že tě hodnotí stejně nezralá slečna se budeš "zapírat"?
takže moje životní zkušenost říká: zůstaň svůj, buď upřímný, nepřetvařuj se, neznásilňuj svoji přirozenou povahu...
a běda mužům , kterým ženas vládne (ale tohle musíš asi zakusit sám,jaké to je , když si tě žena omotá kolem prstu)
Ne, zmíněná dívka není pro Vás ta pravá. Pokud jí na Vás cokoliv vadí nyní, bude jí to vadit pořád. Nejste průbojný, no a co? Máte jistě spoustu jiných dobrých vlastností a jiné děvče je jistě ocení. Je Vám teprve 17 let, buďte sám sebou a nepřetvařujte se jen proto, abyste se někomu zalíbil. Tudy cesta nevede..
Hm. V sedmnácti jsem měl před holkama těžký mindrák, že jsem byl strašně hubenej. Taky jsem se držel zpátky, taky jsem se žádnou nechodil, taky jsem měl sebevědomí na nule. Úplně stejně, jako ty.
Jenže pak jsem si vzpoměl, že mě přinutili naučit se hrát na klavír.
Co ty? Neumíš hrát na klavír? Jestli ano, pak toho hleď využít. Klavír je vynikající věc na balení ženských. Zahraješ jednou, pak podruhé, pak celé partě, no a najednou jsi uprostřed všeho a budeš mít tu, kterou jsi chtěl.
Holčina očividně hledá někoho s jinou povahou, ty bys ale mohl popřemýšlet, jak se umět trochu víc prosadit. Holky totiž podvědomě hledají někoho, kdo se dovede o věci postarat, zařídit, co je potřeba, kdo dokáže vyřešit konflikt (jinak než útěkem). Prostě chlapa. Takže trochu na sobě zapracovat by nemuselo být na škodu. Je jasný, že úplně se změnit nemůžeš, to nejde, ale trochu se změnit může každý.
Spousta lidí jsou introverti. A taky si najdou partnery. Klidně o tebe může mít zájem i akčnější holka, protože spousta holek má "opatrovnický syndrom" a je jedno, jestli opatrují psa, dítě, nebo tebe. Pokud bude vyhovovat tobě, že budeš pod pantoflem a i jí, tak není problém.
Tím "pod pantoflem"myslím, že ten aktivnější řídí chod obou, viz třeba prozeny.cz/...
" Není zas tak překvapující, že pro introverta je typický model vztahu v páru s extrovertem. Tvoří jakési jing a jang. Extrovertní polovička je častěji hlavou rodiny. Dodává vztahu tempo a dynamiku a svého partnera nenechá dobrovolně samotařit. Introvert zase představuje emocionální stabilitu, chápe lidské slabosti, a partnera tak vždy respektuje."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.