Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životní poj

Od: wwe odpovědí: 6 změna:
Dobrý den
Mám pro vás dvě otázky
1.již dlouho mám živ.poj. Žiju sám a ptám se jde to zrušit a případně vrátí mi peníze měl jsem jeden vážný úraz(otřes mozku ) ale to my nevypatlili protože sem na to prý neměl nárok když jsem šel za dva dny zase dělat jenom zaměstnavatel mi vyplatil
Takže jsem od nich nebral od pojišťovny nic
Vrátí mi všechny peníze když zrušim životní pon.
Děkuji za odpověď(smlouvu mám u český.Pojišťovny)
Omlouvám se za chyby::))
2) proč se na lidí tak kouká když třídí odpad nejsem ekoterorista ale sem rád když mohu udělat pro planetu
Nějak mně to baví

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawara*
hodnocení

0x

O jaký typ životního pojištění se jedná? Je to kapitálové, investiční či prosté rizikové pojištění? Jak dlouho ŽP trvá? V kolika letech jste jej uzavřel? Ukončit pojištění za určitých okolností lze, ale Vaše záliba v ekologii to neovlivní. Nejlépe by bylo nahlédnout do pojistné smlouvy.

buss
hodnocení

0x

Uvařte si kafe, sedněte a pročítejte pojistnou smlouvu o ... Nerozumíte-li volejte, zajděte na pojišťovnu, vysvětlí, rozmluví. Co odpad a pojistka? Položte novou otázku.

pobrdny*
hodnocení

0x

Hlavně si nenechte vnutit novou,"určitě výhodnější" smlouvu. Poradce totiž má z každé nové smlouvy nemalou provizi a Vy platíte první dva roky jen na tu provizi a pojišťovně, aniž by Vám z těch vložených peněz něco zbylo. Smlouvu zrušte, dostanete"odbytné" a novou určitě NEUZAVÍREJTE! Je to jen zlodějna a past na lidi. Jen platíte a když se Vám něco stane, tak Vám za to většinou pojišťovna nic nedá, protože se na to "zrovna" pojistka nevztahuje.

hawara*

Není to tak docela pravda. Tazatel píše, že smlouvu má již dlouho. Může tedy mít klasickou kapitálovou pojistku se zhodnocením třeba 4%. V tom případě nerušit.

pohanka*
hodnocení

0x

Je to tak, jak radí předešlí rádcové. Pročtěte si smlouvu, ale všechno srozumitelné tam nebude, také se měnily zákony, tak už všechno platit nemusí co máte na papíře napsané. A proto radím, abyste se smlouvou došel na pobočku a tam se zeptal, jak a co s ní udělat, abyste moc netratil, nepřišel o peníze. Do kdy byste měl platit a jak je to s výpovědí.

Až Vás poučí, nic tam neřešte, klidně poděkujte, že si to ještě promyslíte a přijdete. A v klidu odejděte.

Pak se tady na poradně opět zeptejte, co Vám nebude jasné. V žádném případě se nenechte přemluvit na okamžité zrušení a založení nové.

Oni Vám budou mazat med okolo huby, jsou v tom moc dobře proškoleni.

wwe
hodnocení

Pojištění je uzavřené na 15 let co se píše na papíře ale pojistovak předtím tam nenapsal začátek to sem si všiml teprve až dnes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]