Nejste přihlášen/a.
Prosím, nevíte někdo něco bližšího o tomto čísle - 90340200? Ve vyúčtování se mi objevilo mínus 200.- Kč. SMS na tohle číslo. Nevím o tom, že bych něco takového zasílala. Děkuji
Dobrý den, je to tzv. finanční past (neboli náběh na vidle) - viz odkaz. Zdravím!
P.S. Nemáte chybu v tom čísle v otázce?
doplněno 08.12.15 18:04:sebod - k tomu číslu 90340200 jsem zatím nic konkrétního nedohledal, ale když se podíváte na komentáře v tom odkazu, tak je to stejný princip. Přijde SMS a po otevření odejde 200,- Kč. Obrana je snad toto číslo zablokovat a nereagovat na čísla s 9 na začátku - to nikdo jako své pravé (soukromé) číslo snad ani nemůže mít.
doplněno 08.12.15 18:13:sebod - no, je to situace nepříjemná. Jedno je jisté - ty peníze jsou už pryč.
doplněno 08.12.15 18:17:sebod - to už jsem psal hned, že to funguje na základě došlé a otevřené SMS (nikoliv odeslané).
bene, nemám, Opravdu to je 90340200. No, vzhledem k tomu, že mi volají noví klienti a třeba se nedovolají, tak se stane, že poté na čísla nepřijatých hovorů volám. Nevím, jak se tomutu vyhnout
Navíc já jsem na to číslo SMS neposílala. To vím určitě. A operátor mi teď řekl, že byla zaslaná SMS, Nebylo voláno na číslo, ale poslana SMS. Dle operátora. Nic, jdu zjišťovat dále, co by to mohlo být. Děkuji
nóóó, jestli přišla SMS, tak je možné, že na to třeba asistentka jukla, co to je.
tak škoda dvoustovek. Ale já to nějak zkousnu. Horší je, když tohle se stane někomu, kdo opravdu počítá každou korunu. Je to děs a běs, co se všechno děje
ja bych rek, ze si na vas nekdo koupil nejakou hru a podobne nesmysly, kde se musi zadat cislo telefonu, taky jsem si jednou nejake nahodne ceske cislo vymyslel, tak buhvi komu jsem co poslal
Pokaždé když mám nějaký zmeškaný hovor z cizího čísla, juknu na www.kdovolal.cz a většinou to číslo hodím do blokovaných.
Vámi hledané číslo je tam také i nějaký návod jak to zrušit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.