Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo 90340200

Od: sebod* odpovědí: 7 změna:

Prosím, nevíte někdo něco bližšího o tomto čísle - 90340200? Ve vyúčtování se mi objevilo mínus 200.- Kč. SMS na tohle číslo. Nevím o tom, že bych něco takového zasílala. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to tzv. finanční past (neboli náběh na vidle) - viz odkaz. Zdravím!

P.S. Nemáte chybu v tom čísle v otázce?

tellows.cz/...

doplněno 08.12.15 18:04:

sebod - k tomu číslu 90340200 jsem zatím nic konkrétního nedohledal, ale když se podíváte na komentáře v tom odkazu, tak je to stejný princip. Přijde SMS a po otevření odejde 200,- Kč. Obrana je snad toto číslo zablokovat a nereagovat na čísla s 9 na začátku - to nikdo jako své pravé (soukromé) číslo snad ani nemůže mít.

doplněno 08.12.15 18:13:

sebod - no, je to situace nepříjemná. Jedno je jisté - ty peníze jsou už pryč.

doplněno 08.12.15 18:17:

sebod - to už jsem psal hned, že to funguje na základě došlé a otevřené SMS (nikoliv odeslané).

Žádných 200 korun po pouhém otevření SMS neodejde, to je blábol.

sebod*
hodnocení

bene, nemám, Opravdu to je 90340200. No, vzhledem k tomu, že mi volají noví klienti a třeba se nedovolají, tak se stane, že poté na čísla nepřijatých hovorů volám. Nevím, jak se tomutu vyhnout *nevi*

doplněno 08.12.15 18:07:

Navíc já jsem na to číslo SMS neposílala. To vím určitě. A operátor mi teď řekl, že byla zaslaná SMS, Nebylo voláno na číslo, ale poslana SMS. Dle operátora. Nic, jdu zjišťovat dále, co by to mohlo být. Děkuji

doplněno 08.12.15 18:14:

nóóó, jestli přišla SMS, tak je možné, že na to třeba asistentka jukla, co to je.

doplněno 08.12.15 18:18:

tak škoda dvoustovek. Ale já to nějak zkousnu. Horší je, když tohle se stane někomu, kdo opravdu počítá každou korunu. Je to děs a běs, co se všechno děje

joudic*

ja bych rek, ze si na vas nekdo koupil nejakou hru a podobne nesmysly, kde se musi zadat cislo telefonu, taky jsem si jednou nejake nahodne ceske cislo vymyslel, tak buhvi komu jsem co poslal :) :)

cicko*

Soukromé číslo s "9" na začátku asi nebude mít nikdo. Mají jej však mnohé státní instituce, ministerstva a pod.

radkapod*
hodnocení

0x

Pokaždé když mám nějaký zmeškaný hovor z cizího čísla, juknu na www.kdovolal.cz a většinou to číslo hodím do blokovaných.

Vámi hledané číslo je tam také i nějaký návod jak to zrušit ;)

sebod*
hodnocení

radkapod. To bych se "ujukala". Nepřijatých hovprů z cizích čísel mám denně tak 20. A jak píši, já si nejsem vědoma, že bych volala na podobné číslo. Mohla by možná asistentka kouknout na SMS od tohoto čísla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]