Nejste přihlášen/a.
Nejen, že můžete, vy dokonce musíte! A vřele bych Vám doporučoval to udělat co nejdřív. Ono se teď zdánlivě nebude dít nic, ale za pár let (když už si na pkutu ani nevzpomenete) přijde exekutor. A z 800 Kč se mezi tím částka vyšplhá na desetitisíce. Nebyl byste první.
To si fakt myslíte, že tím, že "ztratíte" doklad se vyhnete povinosti zaplatit ? Kdyby to šlo takhle jednoduše...
pokud jste ztratil doklad od revizora a nemáte údaje, podle kterých byste mohl zaplatit, tak bych si na vašem místě sjela do doplatkové kanceláře na Bojišti, předpokládám, že by tam měli být schopní dohledat originál nebo zápis v počítači o udělené pokutě. ale zkušenost s tím nemám, jenom bych tak postupovala já.
Přesně jak vám to píše Magdon.
Co nejdřív tu pokutu zaplaťte. Já vůl kdysi nezaplatil 2 pokuty po 200 a když mi potom přišli 2 exekuce tak sem se strašně divil že každá vystoupala skoro na 8 tisíc.
Při platbě na místě nebo u doplatkové pokladny (Na Bojišti) se přirážka snižuje na 800,.-Kč. Ale pokud to do těch 14 dní nestihnete, tak už budete platit 1500,-Kč ! Potvrzení od revizora nepotřebujete, najdou si Vás v databázi na základě OP. Ale vřele Vám doporučuji si dobře uschovat doklad o zaplacení té pokuty ! Jsou totiž revizoři-podvodníci, kteří se neštítí "generovat" na zakladě zjištěných osobních údajů pokuty víckrát za sebou !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.