Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC-seká se obraz v HD

Od: lidus* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mnoho let mám TV a internet od UPC, platím za službu 993,./měsíčně už to se mi zdá až dost. Dnes jsem obdržela opět navýšení o 65,-měsíčně - pro všechny zákazníky povinné ale máte možnost služby (všechny) vypovědět-prý lepší internet o který nestojím, nic nestahuju to co mám mi stačí. Volat na klientskou linku je min. 50,. a nevyřeším nic. Co je ten jejich HORIZON , nelze sledovat programy v HD-obraz i zvuk se seká. Technik prý zavolá do 2 dnů, utekl týden a stále nic, poslala jsem email a opět se tři dny nic neděje. Nerada bych měnila službu za jinou, poradíte jak se zachovat? Díky L.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem u UPC a když mám problém, volám 241 005 100. Byla jsem vždy nadšená, jak mě operátor navigoval, že jsem si hodně věcí napravila sama. Možná, že kdybyste volala hned ráno, že byste nečekala příliš dlouho.

doplněno 09.12.15 15:59:

Liduš, musíte volat na technickou podporu. To číslo máte, když poklikáte v nastavení vašeho HD Mediaboxu. Najdete ho v: další nastavení. Volala jsem asi 3x a poprvé jsem vřískala, že to neumím, ať mi pošlou člověka, který mi to opraví. Nakonec jsem to pravila s brýlemi na nose a telefonem u ucha. Byla jsem hodně zmatená, ale ten člověk se obrnil trpělivostí a konec dobrý, všecko dobré.

lidus*
hodnocení

Operátorka je vždy velice příjemná ale nevyřešila nic.

doplněno 09.12.15 16:23:

Tak dnes mi napsali, že na mém problému se stále pracuje a budu informovaná do 7 dnů.

stirecek*
hodnocení

0x
Já platím 250 Kč nejlevnější internet, základní programy jdu zdarma. Sekaly se programy primy, ale uz to jede v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]