Nejste přihlášen/a.
Přesně, nohy nahoru, ale hlavně, abyste bolesti přecházela - pohodlné boty se zdravotně tvarovanou podrážkou (doma třeba kasické "korkáče", na ven doporučuji tvarované "žebrové" botky, dělá je třeba Rieker - je drahý, ale za ta zdravá záda a nebolavé klouby to fakt stojí - já jsem u nich navíc koupila sandálky ve slevě za 500,-!, takže mrkněte, teď jsou všude výprodeje). Na následky, tedy už bolest, se dělají různé gely - já mívám občas problém se zády a moc mi pomáhají věci s mentolem, mátou, pepermintem apod. Také se dá koupit tzv. "ice gel" (ledový gel), myslím, že to seženete i v drogerii, a nestojí moc (taková krabička, vypadá jako gel na vlasy). Ještě něco mě napadalo, ale v průběhu psaní odpovědi jsem to pozapomněla :D , tak kdyžtak ještě připíšu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.