Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat aby nebolely nohy?

Od: papene* odpovědí: 3 změna:

*nevi*Mimo snížení váhy.:D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste namazat gelem Sněženka z lékárny,příjemně chladí pomáhá i při jiných bolestech,kloubů,zad a podobně.A nohy nahoru...

pu®
hodnocení

0x

Přesně, nohy nahoru, ale hlavně, abyste bolesti přecházela - pohodlné boty se zdravotně tvarovanou podrážkou (doma třeba kasické "korkáče", na ven doporučuji tvarované "žebrové" botky, dělá je třeba Rieker - je drahý, ale za ta zdravá záda a nebolavé klouby to fakt stojí - já jsem u nich navíc koupila sandálky ve slevě za 500,-!, takže mrkněte, teď jsou všude výprodeje). Na následky, tedy už bolest, se dělají různé gely - já mívám občas problém se zády a moc mi pomáhají věci s mentolem, mátou, pepermintem apod. Také se dá koupit tzv. "ice gel" (ledový gel), myslím, že to seženete i v drogerii, a nestojí moc (taková krabička, vypadá jako gel na vlasy). Ještě něco mě napadalo, ale v průběhu psaní odpovědi jsem to pozapomněla :D*hi* , tak kdyžtak ještě připíšu.

martini*
hodnocení

0x

Při sezení je procvičovat natahováním špiček a zpět do "fajfky". Jinak sprchovat studenou vodou nebo střídavě teplou a studenou. dávat si je často nahoru. pokud máte i žilní problémy, je dobrý vitaminový preparát Varixinal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]