Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vdechování jedovatých látek?

Od: panokurka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj ,zrovna jsem se chtěl učit na 3 předměty a udělat si 1 dlouhodobý dom. úkol(sem v 1.ročníku na SŠ), když v tu chvíli si naštěstí můj bratr všiml že se kouří z kuchyně. Moje "chytrá" sestra dala varnou konvici na sporák a zapnula ten sporák. (Všímá si jenom Instagramu) a když vypojila sporák z elektriky , tak se z tý plastový dolní části konvice začalo až mě to překvapilo opravdu hodně kouřit-hrozný zápach a viděl jsmem jak se ten kouř usazuje na stropě. A to jsme 3 sourozenci sami doma. Tak sme hned začali větrat ale cca po 15 minutách to bylo pořád stejné tak jsme se šli s bratrem vyvětrat(potom i sestra). Ale když jsme přišli tak to bylo pořád nstejné. A bolí mě hlava a mám silný pocit únavy. A to v obýváku budu muset i spát.

Je ten plast škodlivý

Mohla by z toho být nějaká nemoc a mohlo by to zkrátit život?

A mněl bych si zítra zajít k doktoru?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

1x

Když zatím nikdo neodpověděl, ...

Pálení plastů jedovaté být může. Už jste dali tu smrdící věc mimo byt? Větrat, větrat, větrat, když je to tak hodně, nebýt tam a nedýchat to. Jestli máte obývák oddělený, zavřít dveře a vyvětrat i obývák, pak tam snad bude možné spát (radši s pootevřeným oknem). A musíš spát zrovna v obýváku? Kde budou spát sourozenci? Jestli v "čisté" místnosti, spi tam taky.

Doktor s tebou asi nic neudělá (jestli ti už nic nebude), ale nepovažuj to za pokyn, že tam chodit nemáš.

pohanka*
hodnocení

0x

Udělejte velký průvan, otevřít vše dokořán co se dá. Do kastrůlku nalijte ocet a trochu vody a nechte pomalým varem odvařovat.

Jednorázové nadýchání tohoto sajrajtu nebude pravděpodobně mít devastující vliv na Váš organismus. Bolest hlavy i ta únava samozřejmě má příčinu, že jste se nadýchal koncentrovaných škodlivých látek.

Pokud budete mít dlouhodobý kašel bez příčiny, můžete se jít nechat vyšetřit, přece jenom je to chemie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]