Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,zrovna jsem se chtěl učit na 3 předměty a udělat si 1 dlouhodobý dom. úkol(sem v 1.ročníku na SŠ), když v tu chvíli si naštěstí můj bratr všiml že se kouří z kuchyně. Moje "chytrá" sestra dala varnou konvici na sporák a zapnula ten sporák. (Všímá si jenom Instagramu) a když vypojila sporák z elektriky , tak se z tý plastový dolní části konvice začalo až mě to překvapilo opravdu hodně kouřit-hrozný zápach a viděl jsmem jak se ten kouř usazuje na stropě. A to jsme 3 sourozenci sami doma. Tak sme hned začali větrat ale cca po 15 minutách to bylo pořád stejné tak jsme se šli s bratrem vyvětrat(potom i sestra). Ale když jsme přišli tak to bylo pořád nstejné. A bolí mě hlava a mám silný pocit únavy. A to v obýváku budu muset i spát.
Je ten plast škodlivý
Mohla by z toho být nějaká nemoc a mohlo by to zkrátit život?
A mněl bych si zítra zajít k doktoru?
Když zatím nikdo neodpověděl, ...
Pálení plastů jedovaté být může. Už jste dali tu smrdící věc mimo byt? Větrat, větrat, větrat, když je to tak hodně, nebýt tam a nedýchat to. Jestli máte obývák oddělený, zavřít dveře a vyvětrat i obývák, pak tam snad bude možné spát (radši s pootevřeným oknem). A musíš spát zrovna v obýváku? Kde budou spát sourozenci? Jestli v "čisté" místnosti, spi tam taky.
Doktor s tebou asi nic neudělá (jestli ti už nic nebude), ale nepovažuj to za pokyn, že tam chodit nemáš.
Udělejte velký průvan, otevřít vše dokořán co se dá. Do kastrůlku nalijte ocet a trochu vody a nechte pomalým varem odvařovat.
Jednorázové nadýchání tohoto sajrajtu nebude pravděpodobně mít devastující vliv na Váš organismus. Bolest hlavy i ta únava samozřejmě má příčinu, že jste se nadýchal koncentrovaných škodlivých látek.
Pokud budete mít dlouhodobý kašel bez příčiny, můžete se jít nechat vyšetřit, přece jenom je to chemie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.