Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomužete mi?

Od: stasnyjohny odpovědí: 10 změna:

ztratil sem u holky duvěru za to že sem kámošovi řekl že snou chodím a jí se to nelíbilo co mám udělat aby mi vrátila duvěru zpět :*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ztracená důvěra se těžko získává zpátky. Budete ji muset dokázat, že Vám může věřit. Že jste si pustil pusu na špacír před kamarádem opravdu vyjímečně. A vzít si z toho ponaučení - nesvěřovat se kamarádům s tím, co druhému vadí. Ale se slečnou o tom komunikujte a uznejte chybu.

stastnyjohny
hodnocení

Dokázal sem všechno a přiznal som chybu ale nic nepomáha

Nevkládej sem otázku opakovaně, nemá to smysl, nic víc Ti nikdo poradit nedokáže.

poradte.cz/...

dylin
hodnocení

0x

Nechat ji v klidu dokončit základní školu...

stasnyjohny
hodnocení

jsem na střední

Ale no tak, Johny, to ti nestojíme za tu námahu, abys napsal jako skoro dospělý středoškolák? Bez chyb a správně česky. Myslíš si, že po takovém písemném projevu ti bude někdo chtít odpovědět jako mladému mužskému? Neblázni. Každý s tebou bude jednat jako s dítětem. A to, co jsi udělal, řekl kamarádovi, to jenom dokazuje, že jsi dítě. Chlap, byť velmi mladý, by tohle neudělal. Zamysli se!

stastny
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

dylin

Čéče a lhal si snad nebo s ní chodíš? Mně přijde, že dělá manýry za a) ... aby měla záminku se tě zbavit za b) ... aby si dolejzal a žehlil. Ani jedno mi nepřijde normální. O čem si asi tak myslíš, že se baví se svýma kámoškama? Tohle se přeci kámošům říká. Když s někým chodíš, tak to není tajemství. Ani pro cizí lidi na ulici, kde se s ní cicmáš.

hodnocení

0x
Tak mi to v tvém nicku připadá, že budeš asi strašnýjohny, než ten šťastnýjohny.
Někde je chyba.
Vyčkej času, nic se nejí tak horké, jak se navaří.

vkjvt
hodnocení

0x
Já nějak nechápu, proč bys jí měl jako před kamaradama tajit? Není ta holka trochu mešuge?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]