Nejste přihlášen/a.
ztratil sem u holky duvěru za to že sem kámošovi řekl že snou chodím a jí se to nelíbilo co mám udělat aby mi vrátila duvěru zpět :*
Ztracená důvěra se těžko získává zpátky. Budete ji muset dokázat, že Vám může věřit. Že jste si pustil pusu na špacír před kamarádem opravdu vyjímečně. A vzít si z toho ponaučení - nesvěřovat se kamarádům s tím, co druhému vadí. Ale se slečnou o tom komunikujte a uznejte chybu.
Ale no tak, Johny, to ti nestojíme za tu námahu, abys napsal jako skoro dospělý středoškolák? Bez chyb a správně česky. Myslíš si, že po takovém písemném projevu ti bude někdo chtít odpovědět jako mladému mužskému? Neblázni. Každý s tebou bude jednat jako s dítětem. A to, co jsi udělal, řekl kamarádovi, to jenom dokazuje, že jsi dítě. Chlap, byť velmi mladý, by tohle neudělal. Zamysli se!
Čéče a lhal si snad nebo s ní chodíš? Mně přijde, že dělá manýry za a) ... aby měla záminku se tě zbavit za b) ... aby si dolejzal a žehlil. Ani jedno mi nepřijde normální. O čem si asi tak myslíš, že se baví se svýma kámoškama? Tohle se přeci kámošům říká. Když s někým chodíš, tak to není tajemství. Ani pro cizí lidi na ulici, kde se s ní cicmáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.