Dobrý večer, najdu tu někoho kdo prošel nebo prochází touto diagnózou? Jsem ve fázi, kdy jsem si přiznala, že mám problém a to velký. Mám i několik jiných zdravotních problémů, ale právě přejídání je všechny buď způsobuje nebo alespoň zhoršuje. Sama si s tim už neporadim. Zajímalo by mě, jak se porucha léčí, jak je léčba úspěšná atd. Budu ráda za všechny zkušenosti. PS: Opravdu nejde o běžné občasné přejedení. Kdo nevíte o co jde, zkuste google a pochopíte.
Dobrý večer. Je dobře, že jste si svůj problém přiznala a chcete s ním něco začít dělat.
Zkuste se obrátil na Centrum pro poruchy příjmu potravy v Praze. Je tam adresa i telefon. Tam se dozvíte podrobné rady, informace a najdete pomoc. Neodkládejte to a nezůstávejte na svůj problém sama. Řešte ho! Hodně štěstí a držím Vám palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.