Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem ,
Potřeboval bych poradit od vás zkušenějších.Jde o to,že se mi líbí jedna holka.Často jí potkávám na zastávce.Normálně s holkama komunikuju,už jsem měl 2 vážný vztahy.Moje první spíš sbalila mě, byli jsme spolu asi půl roku a pak to nějak vyprchalo a každý jsme šli svou cestou.Tu druhou jsem sbalil já ,sice se mi ze začátku nelíbila ,ale vydrželi jsme spolu 7 měsíců,což bych na začátku vůbec nečekal.Ale je to pryč.Měl jsem jí ,ale jako kámošku s výhodama.A asi to byla spíš moje vina ,že jsme se rozešli.Takže s holkama něco umím.Ale mám problém ,že když se mi líbí ,tak nevím co říct,abych se neschodil.Prostě mám takovej blok.Někdy si říkám,vždyt to není tak těžký jít a oslovit jí.Ale když na to dojde ,tak prostě nemůžu.Nejraději bych si dal pěstí,ale prostě to nejde. Poradili byste mi prosím jak byste ,ji oslovili vy?Nějakou vtipnou hlášku,kompliment? Já jsem spíš takovej ,že vypadám jakonekomunikativní,ale když se rozjedu,jsem k nezastavení a rád se bavím s lidmy,ale mám raději když někdo začne..A ona vypadá jako něco podobnýho.Takže stejný povahy.
Jak byste na to šly vy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.