Nechápu, co by na tom bylo pro sousedy k chlubení. Kromě toho snad nemáte 14, abyste se musel bát, že se matka dozví, že máte sex. Jenom snad že jste místo školy byl doma s kamarádkou? To pak je jasné, zadusit polštářem.
Ahoj. Když už Práci čest, tak rukám klid. Myslím si, že to dokážu pochopit. Třeba to hocha leká. Poradím. Musíš slečnu neustále líbat a tím ji trochu utlumíš. Co by za to jiný dal, aby se mu partnerka takhle rozjela.
Hýkejte také. Sousedům řekněte, že se učíte napodobovat hlasy ze ZOO, kde budete za pár měsíců nastupovat jako ošetřovatel a že před nástupem budete muset složit zkoušku.
já bydlím v paneláku a moc dobře slyším, když si sousedi při sexu užívají..!
no rozhodně na ně nezvoním...raději si pustím nahlas muziku
a naopak-nech ženu ať se při sexu zcela uvolní-i tebe to nabíjí - mně to tedy rozhodně zvyšovalo sebevědomí, když jsem dokázal ženu rozhicovat a sám jsem byl teprve na začátku
tady platí, víc než kdy jinde, žena má přednost..a ona ti to mnohonásobně oplatí ...
Noremálně ji požádejte, ať se trochu hlídá, případně jí zakryjte rukou ústa, když se rozjede. Možná to je jen póza, okoukaná z filmů - vzhledem k jejímu věku.
Každopádně je mi milejší partnerka, která u toho řve jak Honda, pokouše mně a záda poškrábe, jako by mi po nich tahali brány, než taková, co jen leží a ani se nehne. Tam už pak chybí jen vůně dřeva...
Jestli to je jen kamarádka, jak píšeš, tak to je v pohodě, to neřeš. A jestli to je tvoje partnerka, tak buď rád, že máš takovou. Jsou taky ženský co ležej jak prkno a nevydaj ani hlásku, a to je fakt horší.
A to berete jako problém? Neuvěřitelné...Co by za to někteří dali. Není nad to, když partnerka při sexu řve jak tygr...To pak na penisu mohu nosit i plné kýble s vodou! To je paráda!
Už jsem si myslel, že jsou tu samí odměření poradci s kterými není žádná psina a ono to není pravda. Chlape, problém bude asi s tím hýčkáním v noci, jestli si nebudete kvůli sousedům muset zvát kamarádku na dopoledne, pak by to nerušilo ani děti školou povinné. K jednomu se musím přiznat, tiše závidím , to jsem zažil jenom na internetu.
klidně své matce řekni, že císařovna Marie Terezie dělala takový kravál, že ji bylo slyšet až na nádvoří a byla tak vášnivá, že se pod ní a pod jejím miláčkem Ferdinandem zřítila čtvrttunová barokní postel.
Nějaké to řvaní se třeba chvíli dá. Ale rány pelesti do zdi u spojeného dvouvchodového paneláku, to je pak radosti. To pak ti za zdí ze šestýho patra rušili obě sedmičky, jednu šestku a taky obě čtyřky a pětky partaje na těchto patrech. Soused nelenil, proběhl sklepama a oni si to lože kousek odtáhli a byl klid.
saman47*
Dobrý den, a jaký důslerdek na změnu chování milenců měla skutečnost, že soused proběhl sklepama?
humbucker*
Ahoj Samane.
Ono to spíš mělo vliv na souseda. Venku bylo ošklivo, musel by se na někoho dozvonit. Takhle ty baráky byly propojené sklepama a tak ta cesta byla kratší a v teple. Jak jednoduché. Dnes se ty průchody spíš zamykají. Kůli zlodějům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.