Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hýkání při sexu

Od: mikebrown odpovědí: 19 změna:
Čest práci.Moje kamarádka strašně hýká při sexu. Už jsem ji o tom říkal až to tak neprožívá.Co když to uslyší sousedi a pochlubí se moji matce :D

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

5x

jednoduché koupil jste si osla - tak hýká, některá se nepohne ani nevzdechne, buďte rád že hýká...*ua*

ladinpraha*
hodnocení

4x

Práci čest a rukám klid. To je ta matka kamaráda? No co, sousedi se pochlubí a mámy si pak popovídají. *nevi*

hodnocení

2x

Nechápu, co by na tom bylo pro sousedy k chlubení. Kromě toho snad nemáte 14, abyste se musel bát, že se matka dozví, že máte sex. Jenom snad že jste místo školy byl doma s kamarádkou? To pak je jasné, zadusit polštářem.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Když už Práci čest, tak rukám klid. Myslím si, že to dokážu pochopit. Třeba to hocha leká. Poradím. Musíš slečnu neustále líbat a tím ji trochu utlumíš. Co by za to jiný dal, aby se mu partnerka takhle rozjela.

doplněno 05.12.15 22:52:

Usko, to je dobrý.

jonny*
hodnocení

2x

Co zkusit roubímk?:)

uska*
hodnocení

2x

Hýkejte také. Sousedům řekněte, že se učíte napodobovat hlasy ze ZOO, kde budete za pár měsíců nastupovat jako ošetřovatel a že před nástupem budete muset složit zkoušku.

roman68*
hodnocení

2x

ha ha ha :)

já bydlím v paneláku a moc dobře slyším, když si sousedi při sexu užívají..!

no rozhodně na ně nezvoním...raději si pustím nahlas muziku :)

a naopak-nech ženu ať se při sexu zcela uvolní-i tebe to nabíjí - mně to tedy rozhodně zvyšovalo sebevědomí, když jsem dokázal ženu rozhicovat a sám jsem byl teprve na začátku

tady platí, víc než kdy jinde, žena má přednost..a ona ti to mnohonásobně oplatí ...

hodnocení

1x

Noremálně ji požádejte, ať se trochu hlídá, případně jí zakryjte rukou ústa, když se rozjede. Možná to je jen póza, okoukaná z filmů - vzhledem k jejímu věku.

sonyboj*
hodnocení

1x

Každopádně je mi milejší partnerka, která u toho řve jak Honda, pokouše mně a záda poškrábe, jako by mi po nich tahali brány, než taková, co jen leží a ani se nehne. Tam už pak chybí jen vůně dřeva...*frajer*

hodnocení

0x

Jestli to je jen kamarádka, jak píšeš, tak to je v pohodě, to neřeš. A jestli to je tvoje partnerka, tak buď rád, že máš takovou. Jsou taky ženský co ležej jak prkno a nevydaj ani hlásku, a to je fakt horší.

kangaroo*
hodnocení

0x

Pán asi radši němé prkno :-D

buss
hodnocení

0x

Jde o sex, nebo co tomu řeknou sousedé? Takové paneláky proti sobě a otevřená okna...

doplněno 05.12.15 23:30:

A co tak míň přirážet?

cicko*
hodnocení

0x

Máte strach, že Vám ji matka přebere? Pokud ano, tak máte velice důvěryhodné sousedy.

saman47*
hodnocení

0x

A to berete jako problém? Neuvěřitelné...Co by za to někteří dali. Není nad to, když partnerka při sexu řve jak tygr...To pak na penisu mohu nosit i plné kýble s vodou! To je paráda!

mecik*
hodnocení

0x

Už jsem si myslel, že jsou tu samí odměření poradci s kterými není žádná psina a ono to není pravda. Chlape, problém bude asi s tím hýčkáním v noci, jestli si nebudete kvůli sousedům muset zvát kamarádku na dopoledne, pak by to nerušilo ani děti školou povinné. K jednomu se musím přiznat, tiše závidím , to jsem zažil jenom na internetu.

figurek*
hodnocení

0x

klidně své matce řekni, že císařovna Marie Terezie dělala takový kravál, že ji bylo slyšet až na nádvoří a byla tak vášnivá, že se pod ní a pod jejím miláčkem Ferdinandem zřítila čtvrttunová barokní postel.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Nějaké to řvaní se třeba chvíli dá. Ale rány pelesti do zdi u spojeného dvouvchodového paneláku, to je pak radosti. To pak ti za zdí ze šestýho patra rušili obě sedmičky, jednu šestku a taky obě čtyřky a pětky partaje na těchto patrech. Soused nelenil, proběhl sklepama a oni si to lože kousek odtáhli a byl klid.

saman47*

Dobrý den, a jaký důslerdek na změnu chování milenců měla skutečnost, že soused proběhl sklepama?

humbucker*

Ahoj Samane.

Ono to spíš mělo vliv na souseda. Venku bylo ošklivo, musel by se na někoho dozvonit. Takhle ty baráky byly propojené sklepama a tak ta cesta byla kratší a v teple. Jak jednoduché. Dnes se ty průchody spíš zamykají. Kůli zlodějům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]