Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartička pojištěnce - kde ji vydávají?

Od: jrda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,byl jsem okraden(auto),ukradli rádio,mobil,ale hlavně peněženku a v ní samozřejmě doklady:( všechno vím kde sehnat (OP,ŘP,ORV atd),ale nevím kde sehnat kartičku pojištěnce,mám teď toho docela hodně tak bych prosil o pomoc kde kartičku sehnat,pojišťovnu mám VOZP - Vojenská zdravotní pojišťovna(kdyby někdo nevěděl). Představuju si nějaký odkaz kde zažádat o novou,děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

4x

Cituji:

Průkaz pojištěnce
Společně s doklady totožnosti se často ztratí i průkaz pojištěnce. Lze ho nahradit poměrně rychle a snadno. Jen opět nesmíte zapomenout ztrátu oznámit do 8 dnů příslušné zdravotní pojišťovně.
Oznámení lze provést jak telefonicky, tak osobně na některé z poboček vaší zdravotní pojišťovny. Pokud ztrátu hlásíte osobně, dostanete buď průkaz nový okamžitě, nebo vám ho pojišťovna pošle.
Například Všeobecná zdravotní pojišťovna vydá nový průkaz pojištěnce do tří týdnů. Na překlenutí této doby dostanete náhradní doklad. Vše je zdarma, tedy i opakované vydání nového průkazu.

finance.idnes.cz//...

Kde nás najdete - pobočky VoZP ČR

www.vozp.cz/Defau/...:

jrda
hodnocení

Děkuji za odpověď,hezký den...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]