Nejste přihlášen/a.
Zdrvaím vás, hledám někoho, kdo by mi mohl říct, na kolik vychází potraviny a služby v anglii při delším pobytu. Pokud tam někdo z vás byl a vyzná se v cenách, byl bych rád za orientační ceny. Uvádím příklad týdenního nákupu:
2kg těstovin
1 x mléko
1kg vloček
20 vajec
1,5kg kuřecích prs
5 obyč. tvarohů
2Kg obyčejných jablek
1 kg banánů
2 kg pytel s nasekanou, chlazenou zeleninou
1 kvalitní chléb
1 burákové máslo
1 trail mix
10 litrů balené vody (neslazené)
1x týdně nějaká lepší pizza z rozvážky, bez dýška
kolik stojí ostříhání u kadeřníka?
kolik stojí předplacený mobilní internet např s objemem dat do 3GB?
Jezdila jsem do Anglie a Skotska mezi lety 2005-2007, od roku 2008 pak do Španělska. Cca do roku 2010 si pamatuji, že jsem vždy žasla nad cenou potravin, resp. výsledného nákupu. Pak už ani ne a v roce 2013 jsem zjistila, že bych nákup v BM (španělský supermarket) sehnala doma za zhruba stejnou cenu.
Konkrétně nepomůžu, ale zkuste se zaregistrovat a "nakoupit"tady: tesco.com/... a budete mít dost jasnou představu jo a nejsem si jistá, jak seženete tvaroh. Já ho tam nikdy nesehnala. Nějakou formu měkkého nezrajícího sýru možná, ale náš tvaroh bude myslím problém. Ale už jsem tam dlouho nebyla, tak kdo ví - ruku do ohně za to nedám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.