Nejste přihlášen/a.
Není tu prosím někdo kdo by věděl, jaký je reálný plat městského strážníka v Praze? Zajímá mě, jak rychle plat roste po absolvování 3-měsíčního kurzu, kolik člověk bere hned po nástupu a kolik dejme tomu po roce. Na oficiálních stránkách je sice napsáno že průměrný plat se očekává kolem 27000 Kč hrubého, ale to se mi zdá nadsazené, navíc průměr zahrnuje i nejvyšší šéfy. Mě by spíš zajímal typický plat obyčejného průměrného strážníka. Díky všem předem za odpovědi!
Plat policisty se skládá z několika položek - základu, hodnosti, výsluhy let a případných přesčasů. Jinak platy jsou tajné a nečekejte, že vám někdo odpoví, kolik skutečně bere.
Toni co to je za pitomost?Městská policie má nějaké hodnosti a služební poměr aby mohli mít strážníci výsluhu?Pokud je mi známo jsou to zaměstnanci městkého či obecního úřadu.Kdo by asi platil výslužné a z čeho?Je ovšem pravdou,že by fandové této podivné složky moc chtěli navýšit své pravomoci minimálně na úroveň Policie ČR.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.