Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plat strážníka městské policie v Praze

Od: rkr odpovědí: 3 změna:

Není tu prosím někdo kdo by věděl, jaký je reálný plat městského strážníka v Praze? Zajímá mě, jak rychle plat roste po absolvování 3-měsíčního kurzu, kolik člověk bere hned po nástupu a kolik dejme tomu po roce. Na oficiálních stránkách je sice napsáno že průměrný plat se očekává kolem 27000 Kč hrubého, ale to se mi zdá nadsazené, navíc průměr zahrnuje i nejvyšší šéfy. Mě by spíš zajímal typický plat obyčejného průměrného strážníka. Díky všem předem za odpovědi!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toni*
hodnocení

0x

Plat policisty se skládá z několika položek - základu, hodnosti, výsluhy let a případných přesčasů. Jinak platy jsou tajné a nečekejte, že vám někdo odpoví, kolik skutečně bere.

celp*

Toni co to je za pitomost?Městská policie má nějaké hodnosti a služební poměr aby mohli mít strážníci výsluhu?Pokud je mi známo jsou to zaměstnanci městkého či obecního úřadu.Kdo by asi platil výslužné a z čeho?Je ovšem pravdou,že by fandové této podivné složky moc chtěli navýšit své pravomoci minimálně na úroveň Policie ČR.

perda*

Přesně tak, na to co tyhle darmožrouti odvádějí za "práci" berou až až. Můj známý alkoholik nemohl najít práci tak šel k MPP. Tuším třetí rok tam je a říkal, že s příplatky se dostal nyní na 20k čistého. Ale dělá pořád "šlapku".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]