Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to vubec mozne?

Od: dropped odpovědí: 4 změna:
Je mozne se kamaradit s holkou, do ktere jsem zamilovany? Aby jsme byli jen kamaradi a ja nemusel myslet na to, ze jsem do ni zamilovan? Nebo pri kontaktu s ni, budu vzdy myslet na to, ze ji miluju?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

1x

Kamarádila jsem se dva roky s klukem, pak mi řekl, že už to dál nejde, že mu to strašně ubližuje, třeba když mě viděl s jiným.. Tak nevím.. jen má zkušenost..

doplněno 04.12.15 01:27:

Ještě doplním, Potom, co si našel přítelkyni jsme se zase tak trošku začali sházet - jako přátelé, kafe, popovídání si.. tak se to trošku spravilo..

pacisdlo

Jenže vtip je v tom, že pokud vás doopravdy miloval, nikdy by si jinou přítelkyni nenašel :P

hodnocení

0x

Bůh ví na co myslíš. *ua*Přiznej se *pusa*. Ale jinak si myslím, že je možné mít kamarádku bez sexu.

figurek*
hodnocení

0x

Dobře ji poznej a zamilování tě rychle přejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]