Nejste přihlášen/a.
Bud svůj. Ženský dokáží s chlapa udělat robota.Dneska Ti bude radit jak se usmívat, zítra kam smíš chodit a pozítří dneska jsi třikrát zvednul hlavu od domácích prací, říkali mi to kámoši v hospodě. Samozřejmě, je to nadsázka, nicméně ne darmo se říká-za dobrotu na žebrotu. Musí Tě mít ráda takového, jaký jsi, jinak to dlouho nevydržíš. A k tomu usmívání.Mám bráchu,který za každou větou udělá he he.Je to pro nás strejček he he a vůbec to nevypadá hezky.
Kapka nadeje to dobře napsala, pokud jí něco na tobě vadí, tak to není kamarádka. To samé ale dělají i kluci holkám a muži ženám. Je to nějaká manipulace. Pokud ji poslechneš, bude s tebou dál manipulovat. Ale nebudeš šťastný a sám sebou. Pravá kamarádka ti nic vyčítat nebude.
Culdo myslím, že ta nudle u nosu je něco trochu jinýho než ten úsměv. A když to navíc chlapec zde řeší, asi mu to příjemné nebylo. Příště jí řekni, že jsi tak spokojený a jestli má nějaký problém.
No jasne, ona vi nejlip jestli si Ty uzivas zivot nebo ne
Kazdy si holt zivot uzivame "po svem". Nekdo se u toho mraci, druhy se furt rehta na cele kolo, ale spokojeni jsou oba stejne. Ikdyz osobne si myslim, ze ten kdo dava hlasite a verbalne moc najevo radost, vnitre spokojeny moc nebude. Takovi lide jsou spokojeni opravdu jen "navenek".
Mě taky občas říká kamarádka že se mračím a nebo že se tvářím smutně...jsem pořád takový zamyšlený a nedokážu se moc uvolnit ani když chci a to se odráží v má tváři, mám např. bratrance který je úplně jiný, veselý, usměvavý a jde ten rozdíl vidět...
Pokud by Vás měla ráda, nehledala by na Vás chyby. Dnes se jí nelíbí Váš úsměv a že si neužíváte života. Co se jí nebude na Vás líbit zítra, za týden, za rok? Myslím, že Vám svůj nezájem dala dost jasně najevo a Vy přemýšlíte jak změnit svůj úsměv, abyste se jí zalíbil? Neblázněte! Myslíte si, že pak by Vám padla do náruče? Chcete-li na ní zapůsobit, najděte si děvče které nebude řešit kraviny a nebude Vám snižovat zbytečně sebevědomí. Protože toto ta Vaše kamarádka přesně dělá!
- přizpůsobovat se zrovna nemusíte - ale usmívat se a "užívat si života" přesto můžete, ne? Když se budete usmívat (samozřejmě ne pořád a přiblble) - tak Vás budou mít lidi rádi !.. - třeba to s Vámi kamarádka myslí i dobře.
- nikc -
- ale pokud je kamarád - dobrý kamarád, tak upozornit na nějaký nedostatek může, ne? - třeba by i měl, pokud to myslí dobře - docela bych byla ráda, kdyby mne kamarád upozornil, že mám třeba "nudli u nosu" ... .
:D Celý život mi říkali ať se nemračím.. Jenže můj "bezvýraz" je prostě takovej zamračující se.. když myslím, že se usmívám, tak je to tak jako že srovnám rty do neutrálu - a prý jako že normální, ani úsměv ani zamračená.. :D.. Pořád mi to říkali, i když jsem potkala po 10 letech člověka, tak mi říkal, že jsem musela mít špatný den.. a já třeba vduchu jásala nad jedničkou.. Takže pořád a pořád vysvětlovat, že se nemračím, ale mám blbej obličej.. No nevím, jak je to u Vás..
Jo a pak jsem si koupila tričko se smajlíkem :D
A ještě podotknu, nenechte se tím nějak rozhodit.. každý máme nějaký obličej, i kdyby jste se neusmíval, tak je to fuk..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.