Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mel bych se prizpusobit?

Od: illik odpovědí: 18 změna:
Bylo mi receno dobrou kamaradkou, ze se malo usmivam. Pritom se usmivam prirozene, ale hlavne koutky. Vidite to jako problem? nebo bych se mel tvarit vice s otevrenou pusou, ikdyz to pro me neni zas tak prirozene a zrovna se u toho neumim tvarit?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mecik*
hodnocení

3x

Bud svůj. Ženský dokáží s chlapa udělat robota.Dneska Ti bude radit jak se usmívat, zítra kam smíš chodit a pozítří dneska jsi třikrát zvednul hlavu od domácích prací, říkali mi to kámoši v hospodě. Samozřejmě, je to nadsázka, nicméně ne darmo se říká-za dobrotu na žebrotu. Musí Tě mít ráda takového, jaký jsi, jinak to dlouho nevydržíš. A k tomu usmívání.Mám bráchu,který za každou větou udělá he he.Je to pro nás strejček he he a vůbec to nevypadá hezky.

hodnocení

3x

Kapka nadeje to dobře napsala, pokud jí něco na tobě vadí, tak to není kamarádka. To samé ale dělají i kluci holkám a muži ženám. Je to nějaká manipulace. Pokud ji poslechneš, bude s tebou dál manipulovat. Ale nebudeš šťastný a sám sebou. Pravá kamarádka ti nic vyčítat nebude.

doplněno 04.12.15 02:02:

Culdo myslím, že ta nudle u nosu je něco trochu jinýho než ten úsměv. A když to navíc chlapec zde řeší, asi mu to příjemné nebylo. Příště jí řekni, že jsi tak spokojený a jestli má nějaký problém.

hahanaj*
hodnocení

2x

Proč dělat něco co ti není přirozené. Buď svůj.

illik
hodnocení

chtel jsem se ji zalibit, ale to ji mozna ode me odrazuje. Rika, ze si neuzivam zivot, ale to asi soudi z toho ,ze jsem z ni nervozni, abych se ji zalibil :(.

No jasne, ona vi nejlip jestli si Ty uzivas zivot nebo ne ;) *smich* Kazdy si holt zivot uzivame "po svem". Nekdo se u toho mraci, druhy se furt rehta na cele kolo, ale spokojeni jsou oba stejne. Ikdyz osobne si myslim, ze ten kdo dava hlasite a verbalne moc najevo radost, vnitre spokojeny moc nebude. Takovi lide jsou spokojeni opravdu jen "navenek".

rocco*
hodnocení

0x

Jasan, buď sám sebou.

tajemnak*
Pokud se ji tazatel treba ptal, co ma zmenit tak pak je to trosku nekde jinde.
Navic, na usmevu neni nic spatneho, lidi te vnimaji pozitivneji a muzes jim byt diky tomu sympatictejsi.
Na druhou stranu, jestli se proste nerad uamivas tak se nesmej, je to cele o tom jak se citis.
Nikdo nemluvi o smichu na cele kolo, ale takovy usmev od pekne slecny dokaze zprijemnit den :)
illik
hodnocení

naopak ja se rad usmivam, ale ne s tak sirokym usmevem

hh
hodnocení

0x

Mě taky občas říká kamarádka že se mračím a nebo že se tvářím smutně...jsem pořád takový zamyšlený a nedokážu se moc uvolnit ani když chci a to se odráží v má tváři, mám např. bratrance který je úplně jiný, veselý, usměvavý a jde ten rozdíl vidět...

illik
hodnocení

Ja se usmivam porad, ale ne s tak sirokym usmevem, to jsem chtel tim rici

Pokud by Vás měla ráda, nehledala by na Vás chyby. Dnes se jí nelíbí Váš úsměv a že si neužíváte života. Co se jí nebude na Vás líbit zítra, za týden, za rok? Myslím, že Vám svůj nezájem dala dost jasně najevo a Vy přemýšlíte jak změnit svůj úsměv, abyste se jí zalíbil? Neblázněte! Myslíte si, že pak by Vám padla do náruče? Chcete-li na ní zapůsobit, najděte si děvče které nebude řešit kraviny a nebude Vám snižovat zbytečně sebevědomí. Protože toto ta Vaše kamarádka přesně dělá!

illik
hodnocení

dekuju moc za tyto slova mate pravdu neni pro me ta prava a mel bych se z toho uz vzpamatovat

culdabulda1*
hodnocení

0x

- přizpůsobovat se zrovna nemusíte - ale usmívat se a "užívat si života" přesto můžete, ne? Když se budete usmívat (samozřejmě ne pořád a přiblble) - tak Vás budou mít lidi rádi !.. - třeba to s Vámi kamarádka myslí i dobře.

doplněno 03.12.15 18:08:

- nikc -

- ale pokud je kamarád - dobrý kamarád, tak upozornit na nějaký nedostatek může, ne? - třeba by i měl, pokud to myslí dobře - docela bych byla ráda, kdyby mne kamarád upozornil, že mám třeba "nudli u nosu" ... .

illik
hodnocení

asi to nemysli spatne, ale mne se jedna o to, ze ji vnimam vice, nez dobrou kamaradku.

Ale on se usmívá, jen vnitřně, nemusí si kvůli tomu potrhat koutky.

P.S. Proč reagujete doplněním svého příspěvku na něco, co je v diskusi kdoví kde. Proč nenapíšete odpověď tomu dotyčnému do vlákna?

eivlis*
hodnocení

0x

Bud sam sebou a hlavne nic nehraj.. Jestli se tvoji kamosce na tobe nelibi, ze se malo usmivas, tak je to jeji problem a ne tvuj.-)

hodnocení

0x

Neměnit. I když se to podaří, ona bude mít ráda někoho jiného než skutečného tebe. Naopak ji řekni, že se usmíváš přirozeně tak jak ti zobák narost a že si musí zvyknout. Ukážeš určitou sílu osobnosti, to taky funguje.

ria*
hodnocení

0x

:D Celý život mi říkali ať se nemračím.. Jenže můj "bezvýraz" je prostě takovej zamračující se.. když myslím, že se usmívám, tak je to tak jako že srovnám rty do neutrálu - a prý jako že normální, ani úsměv ani zamračená.. :D.. Pořád mi to říkali, i když jsem potkala po 10 letech člověka, tak mi říkal, že jsem musela mít špatný den.. a já třeba vduchu jásala nad jedničkou.. Takže pořád a pořád vysvětlovat, že se nemračím, ale mám blbej obličej.. :) No nevím, jak je to u Vás.. :)

Jo a pak jsem si koupila tričko se smajlíkem :D

doplněno 04.12.15 02:29:

A ještě podotknu, nenechte se tím nějak rozhodit.. :) každý máme nějaký obličej, i kdyby jste se neusmíval, tak je to fuk..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]