Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní pohovor - prodejce

Od: tesnost* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, čeká mě pracovní pohovor na pozici prodejce do obchodu (sortiment: elektro, domácnost, zahrada) a chtěl bych vás poprosit, jestli máte nějaké tipy, jak na tom pohovoru zvýšit své šance na přijetí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Mám, chovat se normálně a na nic si nehrát.

Já bych se snažil ukázat,že mi nedělá problém mluvit.Pokud budete zakriknuty u pohovoru,mohou si myslet,že budete mít problém komunikovat se zákazníky.
Což ve Vašem případě jaksi nejde,že.

ctenar*
hodnocení

0x

Sledoval jsem tady tvuj pokus stat se ridicem kamionu. Uz jsi to vzdal? Necetl jsem, ze bys to delal.*nevi*

tesnost*
hodnocení

Rozmyslel jsem si to, není to dobrá práce.

ctenar*

Vim, ze jsi se zajimal o dalsi prukazy, certifikaty, zahranici, ... a tak me ted trosku mrzi, ze se chces "uklidit" jen do nejake prodejne. Prestaly te zajimat jen kamiony nebo i vnitrostatni doprava, pripadne mistni nakladaky po meste a okoli?

Nevim, jestli toho tvojeho usili vlozeneho do maturity nebude v tom krame skoda.

Porad ti fandim a doufam, ze vis, co delas.

Hodne stesti! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]