Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tahle věta dobrá použít?

Od: lesecec odpovědí: 7 změna:

Zdravím potřeboval bych prosím poradit, jestli by tahle věta byla vhodná použít pro (moji) dívku. Jednou mě odmítla, když jsem ji pozval, ale už bylo hodně hodin, takže by se to dalo pochopit. Myslíte, že je vhodné jí říci, že celý den jsem se nemohl soustředit ve škole, protože jsem myslel na ni? Což je každopádně pravda, jen bych byl nerad, kdyby se toho vylekala, že bych to příliš uspěchal, ale nechci čekat, aby si našla někoho jiného, myslíte, že by to bylo dobré jí sdělit? Popřípadě jak byste to řekli vy, že o ni máte zajem, ale ne přímo na rovinu? díky :)

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 01. 12. 2015 22:30:02
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.
Nezakládej k jednomu problému stále nové dotazy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dam®
hodnocení

2x

Tak se přestaň upejpat a běž přímo, jinak se cíle nedozvíš, kecy co kdyby a jak kdyby, nefunguje. Přímá a srdeční věta vás zblíží víc než obezličky a to i kdybys dostal negativní odpověť. Nádech,výdech a jít dotoho, nějak to dopadne...

hodnocení

1x

Zdravím. A proč ne přímo a na rovinu? Nepodceňujte ji, už jednou Vás odmítla, takže si je dobře vědoma Vašeho zájmu o ní. Nemyslím si, že je vhodné říkat, že celý den myslíte na ní ve škole a nemůžete se soustředit. Ale za to ona nemůže. Nemá o Vás zájem, takže tomu nezabráníte, aby si nenašla nikoho jiného. Buď s ní jednejte na rovinu, nebo ji nechte být a žít.

iz*
hodnocení

1x

Chcete-li komunikovat (nejen) s dívkou,

komunikujte s ní česky a ne "hotentotsky".

Žádná věta "není vhodná použít".

_____

Máte-li zájem o nějakou dívku, budete se muset naučit jednat i komunikovat na rovinu. Dívka Vás už jednou odmítla, neměl byste ji tedy do ničeho nutit, nebo ji dokonce vydírat. Věta: Celý den jsem se nemohl soustředit ve škole, protože jsem myslel na tebe" je podle mne "na hraně" ("zavání" pokusem o manipulaci).

georgin*
hodnocení

0x

Ahoj.

V otázce lásky a vztahů se těžko radí. Nejhorší jsou právě ty začátky. Mně je 27, ale jsem ze staré školy a tak jsem vždycky holku udolával nejdříve přes básničky a náznaky. Jednou ale ten krok stejně udělat musíš. Přijde mi, že nejjistější je jí to na poprvé napsat, protože jí to dá trochu času na rozmyšlenou a můžeš to s jistotou dobře sformulovat. Když jí řekneš, že se nemůžeš celý den soustředit, protože myslíš jen na ni, zní, to jako by ti spíš hučelo v klacku, takže bych jako formulaci použil spíš něco ve smyslu, že se ti líbí a přijde ti zajímavá a moc rád bys ji lépe poznal. První rande ideálně někde, kde je více lidí (kino, kafe, bazén, nějaký sport).

hodnocení

0x

Já si myslím, že celý postoj k ní, po všechen čas, má vyjadřovat tvůj zájem. Je velikým nesmyslem se tvářit jako že ona není nebo je jen jako na okraji a pak naběhnot s jednou větou. Ne! Ta věta musí završit dobu, po kterou projevuješ zájem, obdiv, dvoření atd atd.

roman68*
hodnocení

0x

Zdravím,

já byl vždy upřímný a někdy však i trochu necitlivý. Ale klidně bych dívce řekl pravdu -" celý den jsem na tebe myslel"

ale pozor, aby to nebylo jednostranné ! může se stát , že nejsi její typ..a moje zkušenost-rozhodně ženy "nepřesvědčovat-nedobývat" - pokud je to ta pravá, pak to bude vzájemné a není třeba se do něčeho nutit (z její strany) nebo někoho uplácet dárky a podbízením se !

tu pravou poznáš až po určitých zkušenostech-a spíše tě bude uklidňovat a podporovat než , aby tě dráždila a vrušovala nebo dokonce jsi kvůli ní nemohl dělat v klidu to, co právě dělat máš§

ale chápu jsi mladý a zamilovaný :) většina z nás si tím prošla- i tou bolestí, která z odmítnutí pramení

R.

roman68*
hodnocení

0x

"Já už poznal , čím bývá

ta malá láska chvilková

- jen mladosti krev náruživá

dny jdou a čas touhu pochová !"

Lermontov

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]