Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost s Akupunkturou?

Od: cibetkava® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

je zde prosím někdo kdo má zkušenost s akupunkturou? Buď na ní byl sám nebo někdo z rodiny, slyšel od známých. Jaké jste měli výsledky, pomohlo to někomu? Je vhodné léčit akupunkturou více neduhů najednou nebo raději postupně?

Předem díky všem za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Samozřejmě,že neduhy se léčí postupně.
Každý bod,jiný orgán.
----
Za mě - nepomohla.
hodnocení

Já jsem si myslela, ze tech bodu by mohla napichnout rovnou více. Ale asi ne. Muzu vedet na co jste se lecila?

hodnocení

2x

Asi záleží kdo to píchá. Já chodil k jednomu, a ten napíchaval víc věcí najednou. Já byl spokojen, a podle množství pacientů a diagnóz, které dotyčný léčil, jsem určitě nebyl sám.

hodnocení

2x

Já chodím pravidelně k masérce, dává mi na 10 min. jehličky na bederní páteř a pomáhá to

hodnocení

Aja1946, kam Vám jehlicky aplikuje, to lezíte na zádech nebo na brise? Bedra to je také jeden z mých neduhu.

ju*
hodnocení

0x

Já slyšel o ruské akupunktuře jsou to buď 3 nebo 4 vpichy - zaleží jaké má léčitel vidle jestli 3 nebo 4 rohé...

hodnocení

0x

Já jezdil asi před 25-30 lety, mne akumpuktura nepomohla. Jezdila se mnou neteř, ta měla více štěstí, léčení jí pomohlo.

marfusa*
hodnocení

0x

Měla jsem akupunkturu na zánět trojklanného nervu. Bolest vždy asi na 10 dní ustoupila, ale vrátila se. Proto, že zánět je nevyléčitelný. Je to trvalé poškození a jednou poškozený nerv se nedá napravit. Teď už to mám dobré, mám léky a záchvat bolesti už nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]