Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvani a odmitnuti

Od: mbn odpovědí: 4 změna:
Zdravim, pozval jsem divku mych snu si nekam sednout, ale bohuzel mi rekla, ze se musi ucit. Chci ji v blizke dobe nekam zase pozvat, ale bojim se ,ze to zase odmitne. Co bych v tomto pripade mel rict? Budes mit na me nekdy jindy cas? nebo co prosim? Je mi 18 a zivot bez ni mi nedava smysl :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nechte to chvíli uležet a pak se jí zeptejte zas. Nebo se jí neptejte, aby to nevypadalo vlezle a nedělal jste ze sebe blbce. Záleží na vás, jak to cítíte. Třeba to udělá sama, pokud má zájem. Pokud ne, tak se s tím, že nemá zájem musíte smířit. Já osobně bych se znovu neptala.

tiffany*
hodnocení

1x

Možná to nebyla výmluva, třeba je to pilná dívka a opravdu se musela učit a třeba by ji vůbec nebavilo "někde sedět". Zkuste to ještě jednou a pokuste se zapříst hovor, třeba co se zrovna učí a jestli ji to baví, třeba zjistíte, že vás baví stejné věci a mohli byste se učit spolu. Když ne, nechte ji vydýchat a pozorujte, třeba se jí to časem rozleží a pak se uvidí... nelámejte přes koleno :).

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, vezmu to podle sebe - omlouvám se, jestli to vyzní krutě, ale holka neodmítá pozvání, pokud by měla zájem.. i kdyby se musela učit, na hodinku by se mohla utrhnout.. Já měla výmluv, teď už to řeknu na rovinu "nemám zájem".. Jak píše nikc nade mnou, počkejte třeba dva týdny, zkuste to ještě jednou, když zase odmítne, už to nezkoušejte..

iz*
hodnocení

0x

Podle mne je to zbytečné.

Kdyby dívka měla zájem, odmítla by s tím, že se tentokrát musí učit,

ale že se můžete domluvit na jindy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]