Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu posilovat jen kvůli holkám?

Od: maschin odpovědí: 8 změna:

Jesli je něco co k smrti nesnáším, tak je to posilování, chození do posiloven a odpovídající jídlo. Já bych trochu svalů klidně chtěl, ale jsem líný pro to něco udělat a obětovat tomu několik let života, jídlo, volný čas, mozek a všechno. Jediný důvod, proč bych chtěl mít trochu svaly, tak jsou holky. Abych se jim líbil. Ale nevím jestli má cenu dělat to kvůli nim. Já to totiž zkoušel už asi tisíckrát, cvičil jsem teda jenom doma a déle než dva měsíce jsem to nikdy nevydržel. Jíst jenom zeleninu a kuřecí maso a nemoct si dát ani pivo a hamburger je pro mě určitě nemožné. Fatk nevím.

doplněno 29.11.15 17:22:

Myslím jen kvůli vztahu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stojíte-li o krátkodobé známosti, třeba i na jednu noc, tak ano. Vymaštěným kozaticím se svalovci líbí.

hodnocení

3x

Pokud něco - cokoliv - budete dělat pro nebo skrze někoho je VŽDY zbytečnost!

sonyboj*
hodnocení

1x

Jestli chceš cvičit, tak jedině pro svůj dobrý pocit. Baby za to nestojí. Některé jsou sice vydřené z pekáče buchet na břiše, ale to jsou nanynky. Normální rozumné holce se bude líbit normální rozumný kluk, který má něco v hlavě a nemusí na to mít nahoněné svaly. ;)

hodnocení

1x

Jestli chceš holku, která tě bude mít ráda kvůli svalům, tak určitě.

Jestli chceš takovou, která tě bude mít ráda pro to, co doopravdy jsi, tak asi ne. Ale je fajn mít takový zdravý způsob k životu v rámci toho, co se nazývá "starat se o sebe". Jsou chlapi, kteří se stravují tak nezdravě, že bych s nimi chodit nechtěla - v 50 je chytne infarkt a já se o něj budu už jen starat, ne?

culdabulda1*
hodnocení

1x

když chceš udělat dojem na holky, být sám se sebou spokojený a mít zdravé sebevědomí, tak to samozřejmě cenu má - a myslím, že můžeš jíst i "nezdravě" - nějakej hamburger Tě asi nezabije - zvlášť, když ho "vypotíš" v posilovně.

Ale - pokud jsi líný - můžeš být klidně i brambora - hlavně, pokud budeš mít "krásnou duši" - i pak si Tě určitě nějaká oblíbí - neboj... - jenom, jestli to bude právě ta, kterou budeš chtít i Ty !

pepa*
hodnocení

0x

Kolik vám je let? 15?

To pak ano. Jinak netušíte, o čem je posilování.

hodnocení

0x
Ne, cenu to nemá.. Mít pevné tělo se vrátí léty, hlavně břišní svaly a zádové. Ovšem ne kvůli "blondýnce". Hlavně cvičení nepřeháněj, ať si spíše neublížíš.

hodnocení

0x

Dělat něco kvůli vztahu nemá smysl a pro budoucího parnera by to nebylo fér - totiž jakmile budete mít tu svou vyvolenou jasnou, dá se očekávat, že v té snaze polevíte nebo přestanete úplně, přestanete si odpírat lahváče a Vaše partnerka se nebude stačit divit, kde se z toho pohledného mladíka vyloupl ten pupkáč, kterého má doma teď a možná se začne poohlížet jinde.

Buďte sám sebou. Není nutné vypadat jako kulturista, ale pivní vana zrovna moc přitažlivá není. Nemusíte si sem tam odepřít lahváče nebo hamburger, pokud Vaše jediná sportovní aktivita, nebude fotbal v TV...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]