Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s tímto panem léčitelem?
Děkuji
Tak jsem tomu obětovala svůj čas a přečetla si o něm na Vašem odkaze. A hlavně ty dopisy, jak dokáže léčit na dálku a po telefonu docela závažné choroby. Vezměte rozum do hrsti a jestli máte bolesti, tak navštivte lékaře. "Božský Juraj", jak ho tam někteří nazívají, je zřejmě podvodník. Takové dopisy jsou psané na objednávku, to už snad víte. Je to placená reklama, existuje to i u jiných pofidérních firem, které hledají důvěřivé lidi, aby z nich vyždímali peníze.
Hanko, ty dopisy jsou na jedno brdo. Může je psát i jeden člověk. Hodně mi to připomnělo co jsem často vídávala v jednom televizním programu. Tam zase inzerovala každý týden nějaká vědma, která nabízela lidem, že jim pošle zaručeně správná čísla do loterie a předpoví budoucnost a že oni budou bohatí a šťastní. Že je její nabídka absolutně nezisková a že to dělá jenom proto, aby nešťastným a chudým lidem pomohla, protože kvůli tomu nemůže ani spát, jak ji to trápí. Že zaplatíte pouze 100 korun za papír a vložíte poštovní známku, aby mohla svou předpověď a ta správná čísla poslat. A tam byly také děkovné dopisy tohoto typu. Například: "Hurá, už jsem bohatá! Nikdy v životě jsem předtím nevyhrála, ale s čísly od paní .. jsem hned napodruhé vyhrála 500 tisíc. Děkuji tímto paní.. a každému kdo by váhal, doporučuji vyzkoušet. Paní je úžasná a dokonce mi předpověděla budoucnost a ve všem měla pravdu. Potkala jsem nového muže který mne miluje a jedeme spolu na dovolenou. Dříve jsem si takový život ani nedokázala představit. Ale dnes se to všechno opravdu stalo díky radám paní ... ! Ještě jednou velice děkuji, Eva B. Z Prostějova." A podobných dopisů tam bylo samozřejmě několik.
Tohle už asi neexistuje, protože to nyní dělají pomocí Internetu.
Paní "niki", raději se obraťte na opravdového lékaře. Zvláště v tom případě, že se jedná o dítě. Nevěřte těmto šarlatánům, jim je to jedno, vědí, že na ně zákon nemůže, protože jste k němu šla dobrovolně a nemáte vůbec žádnou možnost jak se pak bránit. Neposílejte mu žádné peníze, nepomůže Vám, jde mu jenom o ty peníze.
Přidávám se. Také jsem naletěla na léčení Juraje Schmida v roce 2021 a zaplatila vysokou částku za léční. Nic neumí a chtěla bych tímto příspěvkem varovat ostatní lidi.
Můj soused taky preferoval léčitele, když mu zjistili rakovinu...Předepisoval mu semínka lněného oleje s kombinací jakýchsi bylinek. Tvrdil mu, že to není rakovina, ale že má v krvi malé červíky, které je třeba ostranit. Takhle nemocný se i stébla chytá a tak pan léčitel postupně ze souseda vytahal za bylinky během 1 roku...Opakuji jednoho roku přes 200 000. A výsledek? Chudák soused už se nezvedne z postele a každým dnem se očekává konec. Pro souseda špatný výsledek, a pro léčitele? Za trochu lněných semínek a bylin, o kterých nikdo neví, jestli to třeba nebylo jen seno kšeft jako řemen. Nevěřte léčitelům.
Samane, ano přesně tohle se hodně často stává. Divím se, že to není postižitelné. To je přece těžké a vědomé ublížení na zdraví. Já nechápu, že na tohle "podnikání" se nevztahuje žádný zákon. Je to snad proto, že na toho člověka nikdo nepodá trestní oznámení za ublížení na zdraví? Ví tohle někdo? To tady pořád brojí proti "šmejdům", co tahají z důvěřivých lidí peníze, ale tohle je daleko horší. Tady nejde jenom o peníze, ale v některých případech o život, protože i já znám případ, kdy dotyčné paní, která měla rakovinu takový léčitel řekl, že to žádná rakovina není a dokonce jí rozmluvil, aby chodila na ozařování a léčil ji také nějakými bylinkami. Nakonec přišla o život, protože se k lékařům dostala až když nebylo pomoci. Jak je možné, že takového člověka nezavřou. Podle mne to je zabití, za účelem obohacení se.
Léčitel= z 90 % podvodník. Nemusíte s tím souhlasit, nemusí se vám to líbit, ale to je tak vše, co s tím můžete udělat. Pokud se nějaký léčitel bude mým tvrzením cítit uražen, osočen, nebo jinak dehonestován, rád si s ním o tom popovídám buď zde, nebo přes mail: SAMAN47@seznam.cz A nejsem ani proti osobnímu setkání, bydlím východně od Prahy. A jsem schopen vám ukázat výsledek léčení takového léčitele, které stálo 300 000. A ten výsledek tedy stojí za to.
Divím se, že léčitel Juraj už nesedí v lochu. Poslední léčitel, který měl výsledky byl pan Jan Mikolášek z Rakovníka, provozující později praxi na okraji Prahy v Jenštejně. Lze vygooglovat. Dnes je v jeho ústavu domov důchodců. Léčitelé Jurajové jedou na vlně tzv. šmejdů, a bohužel jim tyhle podvody v tomto státě podporujícím podvody procházejí.
Tento léčitel je z Bratislavy ale mám mu poslat 50 Euro na jinou adresu,než má uvedenou na jeho stránce.
Nějakého Juraje Schmida z Bratislavy jsem našla i na Facebooku a ještě asi čtyři další Schmidovi. No ale co máte dnes zadarmo
Hanko, zadarmo máte třeba tuhle poradnu. A dozvíte se tady hodně a určitě z toho budete mít daleko víc, než od toho Schmida Juraje za 50 Euro. Pokud si dáte poradit, dokonce zadarmo můžete ušetřit těch 50 Euro. Ale je to samozřejmě na Vás a Vašem rozhodnutí.
Já osobně jsem s touto poradnou zadarmo ušetřila nemálo peněz a kolikrát i zbytečných nervů. Opravdu, nepřeháním. Ale já si nechala poradit, když už jsem se zeptala...
Možná máte pravdu,možná taky ne. Už asi 10 let mě trápí suché oči a zatím mě nikdo nepomohl.
Už raději nechodím ani na počítač. Říkala jsem si, že by to byl můj poslední pokus.
"hankas", Suzymon Vám to napsala popravdě. Já bych v životě k žádnému léčiteli nešla.
My máme na TV program TLC, vždy večer jsou tam lidé, kteří měli nějaký zdravotní problém, s kterým si nikdo, ani lékaři nevěděli rady a lidé byli opravdu zoufalí, ale nevzdali se. Hledali na internetu, tvořili svá videa, posílali informace o svém problému do světa, až se našel odborník, který pomohl. Jsou to zají mavé lidské příběhy lidí.
Takže to nevzdávejte, ptejte se, hledejte na internetu, oslovte odborníky mejlem a věřím, že časem Vám někdo pomůže a dojdete účinné léčby. Jen né ty léčitele. - pt
Píšete, že časem mi někdo pomůže, myslíte že 10 let je málo? Já vím,že to se mnou myslíte dobře a děkuji.
" hankas", deset let je dlouhá doba, ale také doba, kdy se již mohl vyskytnout nový lék. Léčitele opravdu nedoporučím, protože je xxx případů se špatným koncem. Napíšu extrém, co když Vám doporučí "opičí moč"nebo "kravské lejno"? Nebo něco podobného, čím byste si do očí zanesla infekci. Nejde ani o těch 50 eur, ale o to riziko Vašeho zraku. Já jsem našla, že by se mohlo jednat o syndrom "suchého oka", ale nevím, nejsem odborník ani léčitel. Podívejte se na možnosti:
to-hankas /Kupte si v lékárně oční gel Recugel stojí kolem stovky a je specielně na suché oči pro ty co dělají s počítačem.
Myslím,že už jsem Recugel měla,ale nejhorší je, jak po ránu otevřít suché oko a aplikovat mast.
Děkuji
Hanko, určitě bych byla nerada, kdybyste se rozhodla toho pána nevyužít kvůli tomu, že jsme Vám tady říkali, že to nemá smysl. Pokud jste přesvědčena že Vám pomůže a máte na to peníze, musíte to zkusit a udělat vlastní zkušenost. Jinak by se také mohlo stát, že byste si myslela, že jsme, nebo konkrétně já, Vám zabránili ve vyléčení, a pořád byste měla pocit, že jste to měla zkusit. Já jsem Vám jenom řekla svůj názor a odpověděla na Vaši otázku, ale to neznamená, že musím mít absolutní pravdu. Tak to zkuste, znáte cenu, tak uvidíte sama.
A co se týče těch očí, zkusila jste kapky? Aplikovat ráno do suchých očí mast, je nepříjemné, ale když si do zavřených očí kápnete do vnitřního koutku u kořene nosu v leže v posteli, a necháte kapičku vtéci do oka, nemuselo by to být tak bolestivé.
Hanko, tak za tím léčitelem jděte. Já mám pocit, že Vás to za ním silně táhne a i kdyby jste šla k lékaři, tak jeho rady prostě vnitřně nepřijmete, tudíž se minou účinkem. Tady Vám těžko někdo z nás pomůže. Naše názory znáte a jiné už nedostanete. Vy jste vnitřně přesvědčena, že on Vás vyléčí, tak to musíte zkusit. Ne nadarmo se říká, "A víra tvá tě uzdravila". A tohle není jenom pořekadlo, je tomu skutečně tak. Pokud tak silně věříte, že on je ten pravý, tak neváhejte.
Ano, já vím, ale na to jsme Vám už odpověděli. Ale včera jste znova napsala, že vám ani ten lék co píšete nepomohl a že ráno oči neotevřete. To už nebyla otázka na to, jestli někdo z nás toho léčitele zná. A proto jsem reagovala, jinak bych už k otázce nic víc nedoplňovala, protože je jasné, že nijak jinak pomoci nemohu. Ale v té jeho nabídce-reklamě, je přece napsáno, že on to umí i na dálku a umí léčit přes telefon. Takže za ním jezdit nemusíte. Proto jsem Vám napsala, abyste se tedy k němu uchýlila, když dosud žádná lékařská pomoc nezabrala.
Já vím, jen jsem chtěla zjistit, zda někdo nemá zkušenost s tímto pánem. Kapek už jsem vyzkoušela za ty roky nespočet Děkuji
suzymon, já chodím k lékaři na oční asi 7 let,ale nic se nezměnilo a nic mě nepomohlo. Jít za tím léčitelem nemohu, protože bydlí v Bratislavě a to je trochu zruky. Na počítači se zdržuji jen nezbytnou dobu,abych si problémy ještě nezhoršila,ale vím,že z pc to nemám. Jen jsem se tady chtěla zeptat, zda má někdo s tím léčitelem zkušenost, nic víc. Děkuji.
kdyz si ted sednu a vy mi to stopnete, tak stejne stranky budu mit hotove driv nez Pavel Kriz zachrani princezny a to vcetne desitek ruznych pribehu vylecenych lidi v referencich a online platebni brany, abyste tech 50€ mohla poslat jednoduseji
Nicmene jednu lecitelku jsem znal velmi dobre osobne a opravdu jsem videl vysledky, takze je to kus od kusu
Dobrý den Hanko, náhodou jsem přišla na tuto strašně starou otázku a docela by mne zajímalo, jak to s Vámi a problémy s očima, nakonec dopadlo. Můžete nám to napsat? Moc Vám děkuji, Suzy.
Omlouvám se,ale teprve teď jsem si všimla, že je tady nový příspěvek. Takže dopadlo to tak, že jsem po tolika letech útrap, dostala brýle a je po suchých očí. A těch peněz co jsem utratila zbytečně.
Suchost a pálení očí bývá příznakem nedostatku B6 a Fe / železa/. Oči také potřebují dostatek Zn a A vit. Při jejich nedostatku bývají červené okraje víček /blefaritida/ a zhoršené vidění.. Červené bělmo bývá u diabetiků. Jezte petrželovou nať, dýňová semínka, melasu, mandle, a černou ředkev. To jsou Vaše potraviny k doplnění chybějícího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.